Peperduur horloge van gele trui Tadej Pogacar heeft prijskaartje van zo’n 340.000 euro

Tijdens zijn indrukwekkende zege bovenop Plateau de Beille viel niet alleen zijn sportieve prestatie op, maar ook het peperdure luxehorloge om de linkerpols van Tadej Pogacar (25). De Sloveense wielrenner droeg de Richard Mille RM 011 Yellow Edition, een horloge met een kostprijs van ongeveer 340.000 euro. 

Meer krantenkoppen in België

Okra Zedelgem Dorp zet tachtigjarigen in de bloemetjes

Naar jaarlijkse gewoonte heeft Okra Zedelgem Dorp zijn 80-jarige leden gehuldigd in het dienstencentrum De Braambeier in Zedelgem. Het werd een gezellige namiddag met een lekker glaasje bubbels bij aankomst, gevolgd door een heerlijk stuk taart met koffie. Nadien werd nog stevig nagepraat bij een biertje of frisdrankje en ontspannende muziek. Op de foto herkennen
The post Okra Zedelgem

Lees meer »

Waterlek in Wijnendale na twee dagen eindelijk gevonden: “Nog achttal woningen ondervindt hinder”

Bijna twee dagen na de start van de problemen is het waterlek in Wijnendale gevonden. Het bevindt zich ondergronds in de Wijnendale-Stationsstraat, ter hoogte van de Groene 62. “Een achttal woningen heeft nog geen water”, zegt burgemeester Kristof Audenaert.
The post Waterlek in Wijnendale na twee dagen eindelijk gevonden: “Nog achttal woningen ondervindt hinder” appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Fortnite’ terug beschikbaar op iPhone in Europa

Epic Games heeft zijn eigen appwinkel gelanceerd voor Android wereldwijd en voor iPhone en iPad in Europa. Hierdoor hoeven gebruikers ‘Fortnite’ niet meer via de appwinkels van Google en Apple aan te schaffen. Het populaire spel is dus na vier jaar afwezigheid weer beschikbaar voor Apple-apparaten in Europa.

Lees meer »

Verenigde Staten beschuldigen Iran ervan verkiezingen te willen beïnvloeden

De Amerikaanse politie en inlichtingendiensten beschuldigen Iran ervan de verkiezingen in de VS te willen beïnvloeden. "We zijn ervan overtuigd dat de Iraniërs toegang hebben gezocht tot personen met directe toegang tot de presidentiële campagnes van beide politieke partijen, onder meer via een internetaanval op de campagne van Donald Trump", staat in een mededeling van de FBI en andere diensten.

Lees meer »

‘t Hof van Commerce dropt nieuwe single op mainstage van Pukkelpop: “In De Chalet … met Timothée Chalamet”

‘t Hof van Commerce was de festivalopener van Pukkelpop 2024. Ze openden meteen met een banger, want ze kondigden hun nieuwste album ‘LP6’ aan en losten hun nieuwste single ‘In De Chalet’ op de wereld. Zoals MC Kowlier en MC Buyse beloofden: “Een poepsimpele meezinger”en dat zal Kiewit ook geweten hebben.
The post ‘t Hof van Commerce dropt nieuwe

Lees meer »

Aantal misdrijven in West-Vlaanderen met acht procent gedaald

Er wordt minder criminaliteit geregistreerd dan tien jaar geleden. Dat blijkt uit het jaarrapport van de Federale Politie. Dat is niet enkel in onze provincie zo, dezelfde trend doet zich in heel Vlaanderen voor. In West-Vlaanderen gaat het over een daling van acht procent ten opzichte van het jaar 2013.
The post Aantal misdrijven in West-Vlaanderen met acht procent

Lees meer »

Yellow Tigers met West-Vlaamse inbreng pakt brons op EK U20

Op het Europees kampioenschap volleybal is onze nationale vrouwenploeg U20 met West-Vlaamse speelsters in het Bulgaarse Sofia erin geslaagd de bronzen medaille te behalen en dit na een spannende vijfsetter tegen Polen. Tea Radovic (Roeselare) en Flore Maes (Zwevegem) behaalden reeds voordien met ons land een zilveren plak op het EK U18 en maakten nu ook deel uit van de

Lees meer »

“De geur is niet te harden”: dood schaap ligt al dagenlang langs baan, firma krijgt aantal meldingen niet tijdig verwerkt

Langs de Baron de Gieylaan in De Pinte ligt al sinds vrijdag een dood schaap, en dat begint een geurtje te verspreiden. Het schaap is afkomstig van een lokaal bedrijf dat wacht op ophaling door Rendac, dat in opdracht van de overheid kadavers en dierlijk restmateriaal ophaalt. “Momenteel krijgen we duizenden oproepen per week binnen door het blauwtongvirus”, zegt Sebastian

Lees meer »