Overvallers maken armband en horloge ter waarde van 23.000 euro buit bij overval op kapper in Bierbeek

Bij een overval op een kapper in Bierbeek zijn de 2 gemaskerde en gewapende daders aan de haal gegaan met een horloge en een armband, samen goed voor 23.000 euro. De daders zijn nog voortvluchtig. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE YOUNG BOYS-GALATASARAY (VTM 2). Mertens vervangen door Ziyech tijdens de rust, kan Galatasaray 2-0 achterstand ophalen tegen Young Boys?

Het Zwitserse Young Boys en het Turkse Galatasaray treffen elkaar in de play-offs van de Champions League. Dries Mertens en z’n ploegmaats trokken naar Zwitserland voor de heenmatch. In de eerste helft moesten ze het onderspit delven tegen een goede Young Boys, die 2-0 voorstaan. De match is ook live te bekijken op VTM 2 en VTM GO.

Lees meer »

“Het is bij beloftes gebleven”: Luk Schelfhout komt op met eenmanslijst Durf Deerlijk

Luk Schelfhout neemt met de lijst Durf Deerlijk deel aan de gemeenteraadsverkiezingen van zondag 13 oktober. Hij deed dat ook al tijdens de twee vorige edities maar de vader van huidig eerste schepen, Bert Schelfhout (Team Deerlijk), raakte toen telkens niet verkozen.
The post “Het is bij beloftes gebleven”: Luk Schelfhout komt op met eenmanslijst Durf Deerlijk appeared first

Lees meer »

Kostprijs nieuwe cultuurzaal loopt op tot 8,1 miljoen: Speciale extra gemeenteraad zet spoed achter bouw en stelt aannemer aan

In een speciale extra gemeenteraad op woensdag 21 augustus kenden alle 15 raadsleden – meerderheid en oppositie – de bouw van de nieuwe cultuurzaal toe aan TM FLORÉ-WYCOR & Met Zicht op Zee Architecten en Ontwerpers. Hiermee hoopt de raad, dat er eindelijk schot komt in de zaak. Ondertussen loopt de factuur voor de nieuwe zaal al op tot 8,1

Lees meer »

“Onze balverovering was het beste deel van ons spel”: Bayern en debuterende Kompany al na kwartiertje klaar met tweedeklasser

Uw favoriete nieuwsapp belooft plechtig geen bloemlezing over Vincent Kompany te posten uit de Duitse pers. In de geboortestad van Albert Einstein deed recordkampioen FC Bayern wat er van hen werd verwacht: niet struikelen bij de plaatselijke tweedeklasser, SSV Ulm (0-4). Meteen een ruime zege voor zijn debuterende coach, met dank aan veteraan Thomas Müller.

Lees meer »