OPROEP. Woon jij in de Verenigde Staten en wil je getuigen over hoe de aanslag op Trump daar leeft?

De aanslag op Trump beroert de gemoederen in de VS. Hoe reageren de Amerikanen op deze gebeurtenis? Wat met het geweld en de toenemende polarisatie in het land? Woon jij in de Verenigde Staten en wil je getuigen over wat de aanslag op Trump daar teweegbrengt? Geef dan een seintje via onderstaand formulier.

 

Meer krantenkoppen in België

Eiwitrijke voeding gaat verlies van spiermassa op intensieve zorg niet tegen (en kan zelfs contraproductief werken)

Eiwitrijke voeding voorkomt niet dat patiënten op intensieve zorg spiermassa verliezen. Hun levenskwaliteit verbetert er niet door, en het kan zelfs hun ziekenhuisopname verlengen. Dat blijkt uit een grootschalig klinisch onderzoek aan Belgische en Nederlandse ziekenhuizen dat vandaag in het vakblad The Lancet verschijnt. "We waren absoluut verrast door de resultaten", zegt professor Dieter Mesotten.

Lees meer »

Europese Natuurherstelwet vanaf vandaag van kracht

De natuurherstelwet, een van de laatste grote luiken van de Europese Green Deal, is vanaf vandaag van kracht in de Europese Unie. Het doel van de natuurherstelwet is de achteruitgang van de Europese natuur af te remmen en te herstellen. De wet is niet onbesproken, vooral vanuit de landbouwsector kwam veel protest omdat gevreesd werd voor strenge regels en beperkingen

Lees meer »

!Mpuls koopt gewezen wijkschool in de Laagweg in Wervik voor sociale huisvesting

Woonmaatschappij !Mpuls Menen-Wervik heeft de oude wijkschool in het begin van de Laagweg in Wervik aangekocht voor een cohousingproject. Inwoners van onder meer wijk De Riemeers verhuizen nu naar hier. De woningen worden gebruikt voor sociale huisvesting.
The post !Mpuls koopt gewezen wijkschool in de Laagweg in Wervik voor sociale huisvesting appeared first on KW.be.

Lees meer »

Internationaal Atoomenergieagentschap waarschuwt nog eens: “Voer geen aanval meer uit in buurt kerncentrale Zaporizja”

Het Internationaal Atoomenergieagentschap (IAEA) heeft nogmaals opgeroepen om geen aanvallen meer uit te voeren in de buurt van de kerncentrale van Zaporizja, in het zuiden van Oekraïne. Die oproep komt er nadat gisteren een droneaanval had plaatsgevonden in de buurt van de centrale. De kerncentrale van Zaporizja is gedeactiveerd, maar de reactoren moeten om veiligheidsredenen nog altijd gekoeld worden.

Lees meer »

CEO Sports Jesper Fredberg nu Anderlecht na bijna 500 dagen voor Europese comeback staat: “Europees voetbal zit in ons DNA”

Anderlecht reist weer door Europa. Eerste bestemming Mez?kövesd in Hongarije, waar Dinamo Minsk geen obstakel mag vormen op weg naar het hoofdtoernooi van de Europa League, daar mikt ook CEO Jesper Fredberg op. “Het deed vorig jaar pijn die andere ploegen matchen te zien spelen die je zélf wil spelen.” Hoe kijkt hij overigens naar het slot van de transferperiode?

Lees meer »