Nieuwe staatsbon enkele dagen uitgesteld (om geld uit vorige bon terug binnen te halen)

Het Federaal Agentschap van de Schuld zal vanaf 5 september opnieuw een eenjarige staatsbon uitgeven. Dat maakt het Agentschap zelf bekend. Een dag ervoor krijgen mensen die vorig jaar een bon kochten hun geld plús intrest terug. Banken halen de laatste maanden alles uit de kast om dat geld weer binnen te rijven – maar de overheid lijkt nu een tegenbod te doen. 

Meer krantenkoppen in België

Belcanto Classic in Westouter op twee minuten compleet uitverkocht: “Het is een echt fenomeen”

Op maandag 26 augustus wordt een nieuwe editie van de Belcanto Classic gereden in Westouter. Andermaal staan 500 deelnemers aan de start die zich voor die ene dag een echte profwielrenner voelen. “We waren op twee minuten uitverkocht, wat betekent dat ons event nog steeds leeft”, zegt Bert Doise.
The post Belcanto Classic in Westouter op twee minuten compleet

Lees meer »

Stijlvol ontspannen: waar Lauren Bacall, Brigitte Bardot en andere sterren vakantie vierden in hun gouden jaren

Deze vakantieplekken zijn meer dan alleen bestemmingen. Ze waren toevluchtsoorden voor legendarische sterren om te ontsnappen aan de druk van het bestaan in de schijnwerpers en te genieten van momenten van rust en inspiratie. Van de serene stranden van Catalina Island over de zwoele Caraïben tot de luxe van Monaco, volgens ‘Primo’ dragen deze locaties nog steeds de herinneringen aan

Lees meer »

De familie Gooris trekt naar Australië en verwelkomt nieuwe gezinsleden: “Ik zag dat écht niet zitten, maar liet me overtuigen”

De familie Gooris mag opnieuw op reis. Na Europa, Amerika, Japan is het nu de beurt aan Australië. Opnieuw een speciale vakantie, want de bestemming staat al jaren op de bucketlist van dochter Shania en mama Kelly Pfaff. En die eerste heeft nog een willetje kunnen doordrijven bij haar vader, tegen Sams zin in. “Ik zag het extra werk niet

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

In een nieuw tv-programma gaat Tom Waes manieren testen om tot rust te komen. Een voetbalwedstrijd bijwonen stond aanvankelijk ook op de lijst.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wijnegem shoppingcenter krijgt grondige makeover van 20 miljoen euro: zo zal nieuw winkelcomplex eruitzien

Binnen ruim een jaar zal Wijnegem shoppingcenter er helemaal anders uitzien. Binnenin dan toch. De plannen voor een verdere uitbreiding lijken van de baan, maar het interieur van het grootste overdekte winkelcentrum van ons land ondergaat haar strafste make-over in 31 jaar. Franse ontwerpers kozen een design in wit, zwart en hout dat Wijnegem de looks van een vijfsterrenhotel zal

Lees meer »

Alles mag weg: Ghelamco is wanhopig op zoek naar liquiditeiten

Zijn privévliegtuig verkocht hij al. Ook zijn voetbalploeg en tal van kantoorgebouwen staan te koop. Paul Gheysens heeft nog drie maanden om zijn Belgische obligatiehouders terug te betalen. Bij de banken staat het licht op rood. “De vraag is niet tegen welke rente hij kan lenen, maar of hij nog wel kredieten krijgt.”

Lees meer »

Dode bij woningbrand in Etterbeek, twee panden onbewoonbaar

Bij een woningbrand in de Brusselse gemeente Etterbeek is een dodelijk slachtoffer gevallen. Het gaat om de bewoner van het pand. Dat meldt de Brusselse brandweer. De woning waar de brand is begonnen, is volledig uitgebrand, maar ook een aanpalende woning is onbewoonbaar. Over de oorzaak van de brand bestaat nog geen duidelijkheid.

Lees meer »

Vragen over financiering renovatie sporthal: “Kostprijs maal drie”

Tijdens de jongste gemeenteraad stelde oppositieraadslid Lieve Van Eerum (Respect) vragen bij het renovatiedossier van de sporthal in Ruiselede. “De bouw van de nieuwe kleedkamers was aanvankelijk begroot op € 600.000”, aldus Van Eerum. “Vandaag zitten we in de meerjarenbegroting al aan een bedrag van 1,9 miljoen. Dat is de kostprijs maal drie. Waar is al dat geld naartoe?”

Lees meer »