Niet Kate, maar prinses Charlotte steelt de show op Wimbledon-finale

Een van de meest opvallende aanwezigen op de finale van Wimbledon gisteren was Kate Middleton. Toch was het haar dochter, prinses Charlotte, die de show stal op de finale van het tennistoernooi.

 

Meer krantenkoppen in België

Strijd op links in Antwerpen: oppositiepartijen Groen en PVDA stellen lijsten voor gemeenteraadsverkiezingen voor en zetten allebei in op mobiliteit en wonen

In Antwerpen hebben de partijen Groen en PVDA vandaag elk hun lijsten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de stad voorgesteld. Hoewel Groen vandaag nog de grootste oppositiepartij in de gemeenteraad is, behaalde de PVDA bij de verkiezingen van 9 juni een monsterscore van 22,5 procent. De partij werpt zich nu dan ook nadrukkelijk op als alternatief voor een voortzetting van

Lees meer »

KWB wordt RAAK

KWB Woumen werd opgericht in 1958. In het laatste decennium wijzigden heel wat organisaties hun naam om wat moderner te klinken.
The post KWB wordt RAAK appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Dit betekent zoveel voor mij”: emotionele (en dansende) Amadou Onana meteen lieveling van Aston Villa-fans, die hem luid bezingen

Zo kom je binnen bij een nieuwe club. De supporters van Aston Villa krijgen maar geen genoeg van hun recordaanwinst, Amadou Onana. Liefde die wederzijds is. De Rode Duivel scoorde tegen Leicester zijn tweede in drie Premier Leaguematchen voor zijn nieuwe club. Zowel tijdens als na de match luid werd hij wel heel luid toegezongen door de fans.

Lees meer »

Duitsland waarschuwt heel Europa voor pakketten in luchtvracht die in brand vliegen: “Russische sabotage wordt niet uitgesloten”

Duitse veiligheidsdiensten waarschuwen voor “onconventionele brandbommen” die door onbekenden via internationale koerierbedrijven worden verstuurd. Ze zijn “op de hoogte van verschillende pakketzendingen die door particulieren werden verstuurd vanop locaties in Europa en in brand vlogen op weg naar hun ontvangers in verschillende Europese landen”, zo luidt een veiligheidsbericht dat in handen kwam van het Duitse persagentschap ‘DPA’ in Berlijn.

Lees meer »

Jeugdclub ’n Westouterik pakt weer uit met ‘36 uren’

Na enkele jaren van afwezigheid pakt Jeugdclub ’n Westouterik opnieuw uit met de ‘36 uren’ van het jeugdhuis. “Ons jeugdhuis is tijdens het weekend van vrijdag 6 september 36 uur lang non-stop geopend voor een geweldig weekend vol activiteiten, muziek en gezelligheid. Kom langs wanneer je wil”, nodigt Sam Pattyn uit.
The post Jeugdclub ’n Westouterik pakt weer uit

Lees meer »