Nederlandse autohandelaren mogen BMW’s van uitgebrand vrachtschip niet verkopen

Twee Nederlandse autohandelaren mogen de 260 BMW’s van het vorig jaar uitgebrande vrachtschip Fremantle Highway niet verhandelen. De rechtbank in Den Haag geeft de ondernemers ongelijk in een kort geding dat ze tegen de Duitse autofabrikant hadden aangespannen. BMW hield volgens de rechter terecht de verkoop van de voertuigen tegen op basis van merkrechten, omdat de kwaliteit van de BMW’s door de brand niet meer kon worden gegarandeerd. 

Meer krantenkoppen in België

Jan Verheyen ‘snuift lijntje’ met Zita Wauters en Peter Van de Veire, maar het is niet wat het lijkt

Verrassende foto’s op Instagram: Jan Verheyen (61) deelde beelden waarop hij en onder anderen Zita Wauters een lijntje coke snuiven. Na het verschijnen van nog meer foto’s van een verrassend clubje bekende Vlamingen wordt het duidelijk: het gaat om filmbeelden uit ‘Patsers’, de nieuwe prent van Adil El Arbi en Bilall Fallah die binnenkort uitkomt. Meerdere BV’s maken dus een

Lees meer »

Dave De Kock bekent moord op Dean (4), zijn ex Romy schreeuwt haar onschuld uit vanuit de gevangenis

Twee en een half jaar na de feiten heeft Dave De Kock (37) eindelijk bekend dat hij kleuter Dean Verberckmoes (4) heeft vermoord in zijn auto. “Ik ontplofte”, zou hij verklaard hebben tijdens zijn eindverhoor. Even lang loog hij dat het kind twee keer ongelukkig was gevallen, waardoor de jongen gestorven zou zijn. Ondertussen schreeuwt zijn ex vanuit de gevangenis

Lees meer »

Veertigduizend jongeren stromen – gepakt en gezakt – toe aan de campings van Pukkelpop: “Heel heftig, maar we blijven volhouden… voor het bier”

Vier dagen muziek en plezier op Pukkelpop: daar moet je wat voor over hebben, zo stelde VTM-journaliste Tanita De Mey vast in Kiewit. “Het is heel lastig, wandelen met al die spullen”, klinkt het bij enkele kampeerders. Maar niemand die de moed opgeeft. “We blijven volhouden, voor het bier”, vertelt de vastberaden festivalgangster Sophia – mét verschillende pintjes in de

Lees meer »

Russische vulkaan weer actief

De vulkaan Sjiveloetsj op het schiereiland Kamtsjatka in het oosten van Rusland is weer actief. Sinds zondag zijn dikke rook- en aswolken zichtbaar boven de vulkaan, aldus het Russische staatspersbureau TASS. Ook werden er lavastromen gezien.

Lees meer »

Chelly (26) bleef maar sukkelen met verkoudheid, dan kwam het loodzware verdict: “Ik weiger op te geven, daarvoor is het leven me te dierbaar”

Chelly Kerkhof heeft leukemie en had eigenlijk op haar 26ste volop van het leven moeten genieten. In plaats daarvan moet ze op zoek naar een stamceldonor nadat drie chemokuren én een eerste stamceltransplantatie via haar mama niet aansloegen. “Bang? Ik mag er niet te veel over nadenken”, zegt de jonge vrouw moedig.

Lees meer »

Paulusfeesten mogen na boegeroep dan toch open blijven tot 02:00 uur: “We betreuren de communicatie op sociale media”

Op de eerste avond van de Paulusfeesten, afgelopen dinsdag, ontstond onduidelijkheid tussen politie Oostende en de organisatoren over het afgesproken einduur van het spelen van muziek en het schenken van drank.
The post Paulusfeesten mogen na boegeroep dan toch open blijven tot 02:00 uur: “We betreuren de communicatie op sociale media” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Dankzij een sterke Coosemans en twee stilstaande fases: Anderlecht overtuigt alweer niet, maar wint wel in Mechelen

Gesteund door een beresterke Colin Coosemans boog Anderlecht tegen KV Mechelen een achterstand om in een 1-3-overwinning. Augustinsson en Amuzu scoorden na een hoekschop, Leoni velde in de slotfase het harde verdict voor Malinwa. De kwaliteit van het voetbal is nog steeds niet wat het moet zijn, maar Anderlecht staat wel mee bovenaan het klassement.

Lees meer »