“Moederbedrijf Google broedt op grootste overname ooit”

Alphabet, het moederbedrijf van Google, voert gesprekken om de cyberveiligheidsstart-up Wiz over te nemen. Dat melden persbureau Bloomberg en zakenkrant The Wall Street Journal op basis van anonieme bronnen. Met de inlijving is mogelijk 23 miljard dollar (omgerekend 21 miljard euro) gemoeid, waarmee het de grootste overname ooit zou worden voor het Amerikaanse technologieconcern.

 

Meer krantenkoppen in België

“Obama suggereert dat Trump een klein pietje heeft. Iedereen kan zich inbeelden hoe Trump daarop reageert”

Wat een vreemd feest is die Democratische conventie in Chicago toch. Uiteraard gaan alle stemmen naar presidentskandidate Kamala Harris, dat was een paar weken geleden al duidelijk. Spannend was het dus niet. Wel interessant om te zien hoe de Democraten zichzelf in de markt zetten. Als een vrolijke bende, met rapper Lil Jon als grootste aandachtstrekker. Totaal anders dan de

Lees meer »

Lidl verlaagt de prijzen van honderdtal producten

Lidl België gaat de prijzen van en honderdtal basisproducten te verlagen, dat laat de supermarktketen maandag zelf weten. “We begrijpen dat september voor veel gezinnen een dure maand is, met schoolbenodigdheden, kleding en andere uitgaven.”

Lees meer »

Toerist leunt door hotelkamerraam om storm te filmen, maar trekt zich snel terug wanneer bliksem vlakbij inslaat: “Voltreffer op de palmboom”

Sally genoot vorige week van een zonnige vakantie in Altea la Vella, een pittoresk Spaans dorpje vlak bij de Middellandse Zee. Maar bij temperaturen die vlot tot boven de dertig graden gaan, durft er wel eens een onweer los te barsten. De toeriste zat net op haar hotelkamer toen er zo’n zomerstorm passeerde en besloot de hevige regen – en

Lees meer »

Al voor de derde keer zieken op Spaans Kazou-kamp: “Speciaal virusteam zal onderzoeken wat er aan de hand is”

Op het vakantieadres van Kazou in het Spaanse Platja d’Aro zijn er al voor de derde keer deze zomer jongeren ziek geworden. Van de vijftig 15- en 16-jarigen die woensdag vanuit Mechelen vertrokken, zijn er twintig jongeren en één monitor sinds zaterdagnacht ziek. Eind vorige week, maar ook begin juli, keerden vanuit dezelfde kampplaats al verscheidene jongeren ziek huiswaarts.

Lees meer »

Vrouw riskeert tot 20 jaar gevangenis voor poging tot diefstal van Elvis Presleys landgoed Graceland

Een Amerikaanse vrouw is vrijdag aangeklaagd voor poging tot oplichting van de familie van Elvis Presley. Volgens het Amerikaanse ministerie van Justitie probeerde de 53-jarige gearresteerde vrouw de eigendomsrechten te stelen van Graceland, het wereldberoemde voormalige verblijf van de ‘King’ in Memphis, Tennessee. Ze riskeert een gevangenisstraf van twee tot twintig jaar.

Lees meer »

UITSLAGEN & KLASSEMENTEN. Roglic snelste klassementsman, Uijtdebroeks verliest 28 seconden op de Sloveen

De Amerikaan Brandon McNulty was de snelste in de openingstijdrit van de Vuelta. Wout van Aert leek op weg naar de rode trui, maar kwam uiteindelijk drie seconden te kort. Van de klassementsmannen deed Primoz Roglic met zijn achtste plaats de beste zaak, kort gevolgd door João Almeida. Onze landgenoot Cian Uijtdebroeks beperkte de schade en gaf slechts 28 seconden

Lees meer »

Open Monumentenweekend gaat “en route”

Voor de 36ste keer vindt op zaterdag 7 en zondag 8 september Open Monumentendag (OMD) plaats. Traditioneel wordt dit evenement in Brugge over een heel weekend gespreid zodat een maximum geïnteresseerden er aan kunnen deelnemen.
The post Open Monumentenweekend gaat “en route” appeared first on KW.be.

Lees meer »