Met eindzege op Wimbledon is Alcaraz (definitief?) Djokovic voorbij

 

Met verrassend gemak werkte Carlos Alcaraz zich in drie sets (6-2, 6-2, 7-6) voorbij de 16 jaar oudere Novak Djokovic. “Ik heb nog nooit zo’n complete tennisser op die leeftijd gezien.”

 

Meer krantenkoppen in België

Zware aardbeving voor kust van Rusland

Voor de kust van het Russische schiereiland Kamtsjatka heeft zondagochtend (lokale tijd) een aardbeving met een magnitude van 7 plaatsgevonden. Dat meldt de Amerikaanse geologische dienst USGS. De Amerikaanse autoriteiten kondigden aanvankelijk een tsunamialarm af, maar dat werd later opgeheven.

Lees meer »

Charlotte Hosten (19) is de jongste kandidaat op de NPE-lijst: “Het is zeker niet om de lijst te vullen”

Huidig oppositiepartij NPE begint mondjesmaat een tipje van de sluier op te lichten over hun kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De negentienjarige Charlotte Hosten is weliswaar de jongste van de groep, maar is zeer gemotiveerd om haar beste beentje voor te zetten en wil, indien mogelijk, mee het verschil maken.
The post Charlotte Hosten (19) is de jongste kandidaat

Lees meer »

DISCUSSIE. Vind jij dat er veel veranderd is bij Delhaize (in goede of in slechte zin) sinds de overname door zelfstandige uitbaters?

Delhaize heeft een franchisenemer aangeduid voor elk van de 128 winkels die het nog in eigen beheer had. De meeste van die franchisenemers hebben de winkels inmiddels ook al overgenomen. De overdracht aan zelfstandige ondernemers was volgens Delhaize hard nodig, omdat de meeste eigen winkels verlies maken. Merk jij (als klant) veranderingen sinds de overname door zelfstandige uitbaters?

Lees meer »

De Spaanse macho is niet meer: één jaar na de kus van Luis Rubiales op de mond van Jenni Hermoso

Lang is geopperd dat het voetbal als eigenzinnige microkosmos buiten de samenleving stond. De ‘affaire-Rubiales’ heeft het tegendeel bewezen. Toen de ex-Spaanse bondsvoorzitter een spelersvrouw zonder toestemming een kus op de mond gaf, toonde een verontwaardigd Spanje dat de klassieke macho-cultuur in het land definitief verleden tijd is. Luis Rubiales (46): Back to the Future.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Wout Van Aert liet al mooie dingen zien na zijn val eerder dit jaar. Maar in de Vuelta mocht hij eindelijk nog eens het zegegebaar maken!
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Opnieuw grote zoekactie naar drenkeling in Oostende

De hulpdiensten zijn in Oostende massaal op zoek naar een mogelijke drenkeling. Dat bevestigt de lokale politie van Oostende. Een 41-jarige man uit Aalst ging volgens zijn vrienden in de vooravond in zee, maar kwam niet meer uit het water.
The post Opnieuw grote zoekactie naar drenkeling in Oostende appeared first on KW.be.

Lees meer »

Naasten van Matthew Perry emotioneel na arrestaties : “Jammer dat hij door zo’n mensen omringd was”

“Hij had veel vrienden die hem oprecht graag zagen.” Enkele goede vrienden van Matthew Perry hebben het moeilijk nadat er vijf mensen gearresteerd werden in het onderzoek naar zijn dood. Zo zou de ‘Friends’-acteur ketamine ter waarde van minstens 50.000 euro gekocht hebben. “Zijn omgeving reageerde erg emotioneel op het nieuws”, aldus een bron in het Amerikaanse ‘People’.

Lees meer »

The Black Gasolines zijn back in the race met release van ‘Crucify Me’

Zonder enige twijfel kunnen we stellen dat de derde nieuwe single van The Black Gasolines tot nu toe wellicht hun meest directe en poppy klinkende nummer is. Dit nummer vult hun eerdere singles perfect aan in afwachting van de release van hun tweede conceptalbum, ‘White Residence’.
The post The Black Gasolines zijn back in the race met release van

Lees meer »