Meisjes van K3 veranderen in zeemeerminnen voor nieuwe film

K3 is vanaf december dit jaar te zien in een nieuwe film. Hanne, Marthe en Julia veranderen in zeemeerminnen in ‘K3 en Het Lied van de Zeemeermin’. Bij een nieuwe film hoort ook nieuwe muziek. Vlak voordat de film in de Vlaamse en Nederlandse bioscopen verschijnt, brengen de meisjes het gelijknamige album uit. 

Meer krantenkoppen in België

Beelden tonen hoe orka een hele dag roerloos naar de poort van zijn piepkleine watertank staart: “Hij moet vrijgelaten worden voor het te laat is”

Dierenrechtenactivisten vragen de Argentijnse overheid en de directie van aquarium Mondo Marino om orka Kshamenk zo snel mogelijk vrij te laten. Om hun eis kracht bij te zetten, werd een timelapse gedeeld van de 35-jarige walvis, die al 32 jaar in een piepkleine, betonnen watertank leeft. Op de beelden is te zien hoe de orka 24 uur aan een stuk

Lees meer »

Roeselare, Kortrijk en Brugge maken zich op om priester-dichter Guido Gezelle te herdenken: “Een mijlpaal in de Vlaamse cultuurgeschiedenis”

In Roeselare is de start gegeven voor het Guido Gezellejaar. Eind november zal het 125 jaar geleden zijn dat de bekende priester-dichter overleed. In de maanden daarvoor, vanaf september, zal dat worden herdacht met lezingen, exposities, wandelingen en optredens in Roeselare, Brugge en Kortrijk, 3 steden die een belangrijke rol speelden in het leven van Gezelle.

Lees meer »

Na klachten van intimidatie door prinses Laurentien, “bekijkt” het Nederlandse ministerie de meldingen

Het ministerie van Financiën in Nederland is “zorgvuldig terug aan het kijken” waar de meldingen over het gedrag van prinses Laurentien “precies over gaan”. Zij zou enkele ambtenaren uitgescholden en geïntimideerd hebben. Al gaat het daarbij niet om een officieel onderzoek, aldus de Nederlandse staatssecretaris. Een vertrek uit haar stichting is voorlopig niet aan de orde.

Lees meer »

Zoekactie naar mogelijke fietser in gracht in Leke zonder resultaat: volledige omgeving uitgekamd

Duikers van de brandweer voerden vrijdagmiddag samen met de politie een zoekactie uit op het water in het centrum van Leke. Daar werd een fiets aangetroffen, liggend tegen de kaaimuur van de Kaaidijk. Er werd gelukkig niemand aangetroffen.
The post Zoekactie naar mogelijke fietser in gracht in Leke zonder resultaat: volledige omgeving uitgekamd appeared first on KW.be.

Lees meer »