Mark Gillis ontwaakt uit coma: “Na 17 dagen is eindelijk het beademingsbuisje uit zijn keel gehaald”

De toestand van realityster Mark Gillis, bekend als de zoon van miljonair Peter Gillis uit het VTM2-programma ‘Massa is Kassa’, is verbeterd. “Mark heeft zijn ogen opengedaan en begint stilaan wakker te worden”, laat zijn vader weten. Gillis spreekt van “een dag met een gouden randje.” 

Meer krantenkoppen in België

Tackle: “Het leek alsof de geest van Ronny Deila opnieuw was nedergedaald”

Altijd raak, vlijmscherp, maar fair. Zo tackelen onze huisanalisten Henk Vanhee (Club) en Roel Jacobus (Cercle) week na week de meest opvallende voetbalgebeurtenissen van het afgelopen weekend en werpen ze hun blik op hun volgende thuiswedstrijd. Stevig en zuiver op de bal, zoals een uitstekende tackle hoort te zijn.
The post Tackle: “Het leek alsof de geest van Ronny

Lees meer »

Vandaag droog en vrij mooi weer, maar wel frisser

De laatste wolkenvelden verlaten woensdagochtend ons land. Het wordt overwegend zonnig met soms hoge sluierwolken. In de loop van de dag ontstaan er stapelwolken die ‘s avonds opnieuw verdwijnen. Het wordt vrij koel bij maxima van 16 graden in de Hoge Ardennen, 19 graden aan de kust tot 20 graden in Laag- en Midden-België. De matige westen- tot zuidwestenwind zwakt

Lees meer »

Supporters Patro Eisden aangevallen door Genkse harde kern: meerdere gewonden na zelfs messteken

De Maasmechelse supportersgroep Patro Fanatics is gisterenavond aangevallen toen ze met de bus terugkeerden van een uitwedstrijd tegen RWDM. Ze werden benaderd aan de parking in Eisden door een veertigtal gemaskerde mannen, allen met witte of blauwe bivakmutsen. “Dit komt duidelijk vanuit de harde kern van KRC Genk”, zeggen de supporters. Er vielen heel wat lichtgewonden én aanwezige kinderen waren

Lees meer »

Ruwbouw van HOOST-project in Knokke-Heist bijna voltooid

Het kleurrijke HOOST-project op het Maes- én Boereboomplein in Knokke-Heist krijgt steeds meer vorm. Nog dit najaar wordt de ruwbouw afgewerkt. Ondertussen kunnen buurtbewoners die schade ondervonden door de bouw nog steeds gratis beroep doen op een expert.
The post Ruwbouw van HOOST-project in Knokke-Heist bijna voltooid appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brugse Gidsen met een hart bieden aparte inkijk in het Begijnhof, waar ook nieuw Begijnenbiertje gelanceerd wordt

Van 23 tot 25 augustus krijgen 600 bezoekers een aparte inkijk in het historische Begijnhof Ten Wijngaerde in Brugge. De Brugse Gidsen met een Hart houden er hun jaarlijkse ‘Groot-Hart-Actie’. Er worden enkele uitzonderlijke stukken uit de archieven eenmalig tentoongesteld. Tegelijkertijd wordt een nieuw streekbier gepresenteerd: het Begijnenbiertje Brauhuysjoncwijf.
The post Brugse Gidsen met een hart bieden aparte inkijk

Lees meer »