Man valt drie mensen aan met bijl en mes in Ottignies

In Ottignies, in de provincie Waals-Brabant, heeft een man zondagavond drie mensen aangevallen met een bijl en een mes. De drie slachtoffers hebben de aanval overleefd, maar raakten wel gewond. Dat meldt het parket van Waals-Brabant. 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

In een nieuw tv-programma gaat Tom Waes manieren testen om tot rust te komen. Een voetbalwedstrijd bijwonen stond aanvankelijk ook op de lijst.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vader en dochter komen om bij verkeersongeval in Plombières

Bij een verkeersongeval in Plombières, in de provincie Luik, zijn vrijdagnamiddag twee mensen om het leven gekomen. Het gaat om de bestuurder en zijn dochter. Een ander kind van de bestuurder, een jongen, raakte zwaargewond. Dat heeft de afdelingsprocureur van Verviers, Vanessa Clérin, meegedeeld.

Lees meer »

Gistelse brandweer brengt nieuwe patches uit

Verzamelaars opgelet! Het Gistelse brandweerkorps brengt een nieuwe patch uit naar aanleiding van de opendeurdagen op zaterdag 24 en zondag 25 augustus. Een exemplaar kost 8 euro en dat bedrag gaat naar de werking van de vzw Vriendenkring Brandweer Gistel.
The post Gistelse brandweer brengt nieuwe patches uit appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Die ideologische hardnekkigheid van Bouchez? Daar kan De Wever wel bij varen”

“Bart De Wever (N-VA) moet voor het eerst in zijn carrière een akkoord smeden, maar het Belgische compromis is voor hem niet het hoogste goed. De stemmenkampioen moet het midden vinden, maar won de verkiezingen wél met de eis voor grote hervormingen. Ziedaar de dualiteit in de uitdaging. En jawel, dan helpt een hardnekkige Bouchez”, schrijft politiek journalist Isolde Van

Lees meer »

Brandweerman trotseert ladder boven overstroming om mensen te redden

Hevige regenval heeft zondag voor zware overstromingen gezorgd in Oxford, Connecticut. Vanuit het Brookside Inn Restaurant waren gasten geëvacueerd naar de tweede verdieping, waar de brandweer hen kwam redden. Uiteindelijk konden ze alle 19 mensen en een hond veilig uit het gebouw halen. De brandweer had daar een effectieve manier voor gevonden: zo moest iedereen via een ladder boven het

Lees meer »

Yper Open pakt weer uit met heren 1- en dames 1-reeks

Vanaf maandag 26 augustus start de Yper Open, het jaarlijkse enkeltornooi tennis aan het einde van de zomervakantie. Dit jaar denkt tornooileider Patrick Deroo op zo’n 140 inschrijvingen te landen.
The post Yper Open pakt weer uit met heren 1- en dames 1-reeks appeared first on KW.be.

Lees meer »

Walz valt aan en overtuigt in een avond vol sterren

Tim Walz, de running mate van Kamala Harris, pakte woensdag het conventiepubliek in met tomeloze geestdrift en een dosis populisme. Naast Bill Clinton en Stevie Wonder, verscheen ook Oprah Winfrey op het podium. “Nu en dan moet je pestkoppen confronteren.”

Lees meer »

BV-feestje met Jan Verheyen, Zita Wauters en Peter Van de Veire ‘loopt uit de hand’ op filmset ‘Patsers’

Verrassende foto’s op Instagram: Jan Verheyen (61) deelde beelden waarop hij en onder anderen Zita Wauters (19) een lijntje coke snuiven. Na het verschijnen van nog meer foto’s van een verrassend clubje bekende Vlamingen wordt het duidelijk: het gaat om filmbeelden uit ‘Patsers’, de nieuwe prent van Adil El Arbi (36) en Bilall Fallah (38). Meerdere BV’s maken dus een

Lees meer »

LIVE FORMULE 1. Lando Norris snelste in eerste vrije training voor Verstappen, nat weer en harde wind bemoeilijken snelle tijden

De zomerstop van de Formule 1 is op zijn einde gekomen en dat betekent dat de 20 F1-piloten naar Zandvoort trekken. Alle ogen zijn gericht op Max Verstappen (26), die in zijn thuisland een sterke prestatie hoopt neer te zetten door op Zandvoort voor de vierde keer te winnen. Knoopt hij na vier overwinningloze races aan met een nieuwe zege?

Lees meer »