LIVE WORLD MATCHPLAY. Wie wint clash in eerste ronde tussen Littler en Van Gerwen?

Op de World Matchplay in Blackpool worden vanavond de laatste matchen van de eerste ronde afgewerkt. Staat ook op het programma: een kraker tussen Michael van Gerwen en de 17-jarige Luke Littler. Dimitri Van den Bergh kwalificeerde zich gisteren al nadat hij onder meer een ninedarter gooide. 

Meer krantenkoppen in België

Lijp en geil: Sam Smith likte Pukkelpop een set lang schaamteloos in de hals

Lijp van bij de eerste noot. In de rug gedekt door een massief gouden Aphrodite, zijdelings languit met wulpse vormen en een treiterblik. Sam Smith wond er op Pukkelpop steeds minder textiel rond en al helemaal geen doekjes. De artiest aasde op prooi, strooide lekkers als een lokker en trakteerde op één langgerekte paringsdans langsheen de allermooiste songs. Als u

Lees meer »

Torhout zet één maand lang alle vormen van dementie in de kijker met tentoonstelling in cc de Brouckere

Van zaterdag 31 augustus tot en met zaterdag 27 september kan er in het oud-stadhuis een tentoonstelling bezocht worden rond dementie. Bovendien heeft er op donderdagavond 19 september een theatervoorstelling plaats in het cc de Brouckere. Hiermee zet de stad alle vormen van dementie in de kijker. September is de Wereldmaand Dementie.
The post Torhout zet één maand lang

Lees meer »

Klimmers moeten lopen voor hun leven wanneer vulkaan uitbarst

Tientallen bergbeklimmers zijn dit weekend nipt aan de dood ontsnapt tijdens de beklimming van de vulkaan Dukono op het Indonesische eiland Halmahera. De groep had net de krater bereikt toen een enorme aswolk de lucht in schoot. De klimmers, die verschillende waarschuwingen hadden genegeerd en niet op de actieve vulkaan mochten komen, begonnen snel de berghellingen af te klauteren om

Lees meer »

Alles mag weg: Ghelamco is wanhopig op zoek naar liquiditeiten

Zijn privévliegtuig verkocht hij al. Ook zijn voetbalploeg en tal van kantoorgebouwen staan te koop. Paul Gheysens heeft nog drie maanden om zijn Belgische obligatiehouders terug te betalen. Bij de banken staat het licht op rood. “De vraag is niet tegen welke rente hij kan lenen, maar of hij nog wel kredieten krijgt.”

Lees meer »

May Pyck trekt voorlopig alleen met lijst SVD naar gemeenteraadsverkiezingen in Brugge

Na Nieuwpoort komt de nieuwe politieke beweging Samen voor Democratie (SVD) op 14 oktober ook op in Brugge voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tenminste indien de voorlopig enige kandidate May Pyck aan honderd handtekeningen geraakt. “Of als ik de steun krijg van een uittredend Brugs gemeenteraadslid”, stelt ze.
The post May Pyck trekt voorlopig alleen met lijst SVD naar gemeenteraadsverkiezingen in

Lees meer »

Speurders hebben ernstige twijfels bij uitleg van hoofdverdachte in bosjesmoord: “Makkelijk zo, Willy kan hem alvast niet meer tegenspreken”

“Brave huisvader” Tim V. (49), die vastzit in de zaak van de bosjesmoord op Willy Van Tongerloo (71), helpt het moordonderzoek niet echt meer vooruit. Ondanks zijn initiële bekentenis, lijkt het er volgens welingelichte bronnen op dat hij niet de waarheid vertelt over de betrokkenheid van een derde persoon én over het mes dat hij voor de feiten gebruikt heeft.

Lees meer »

Blauwtongvirus op 874 plaatsen in België vastgesteld

Het blauwtongvirus is op 874 plaatsen in België vastgesteld. Dat blijkt dinsdag uit recente cijfers van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). Vorige week maandag ging het nog om 501 uitbraken, een forse stijging dus. Maar de verspreiding van het virus – met een seizoensgebonden verloop – gaat zoals verwacht, zegt FAVV-woordvoerder Hélène Bonte.

Lees meer »

Rijvers Festival breekt record met 50.273 bezoekers: “Volgend jaar mag je nóg meer verrassingen verwachten”

Rijvers Festival sluit de editie 2024 af met recordcijfers. Na vier dagen werden 50.273 bezoekers geteld door de poorten van de festivalweide. Met het concert van Pommelien Thijs en de show van Average Rob als absolute hoogtepunten. Ondertussen zijn de data voor volgend jaar ook gekend: van donderdag 14 tot en met zondag 17 augustus 2025. Vraag is: kan Rijvers

Lees meer »