LIVE TITELFEEST. Massa Spanjaarden verzamelt zich in Madrid, La Roja op weg naar het centrum

The day after. De nieuwe Europese kampioen Spanje is aangekomen in eigen land. Op de luchthaven werd trots de trofee getoond. Momenteel is er een huldiging in de straten van Madrid. Op deze pagina zit u goed om alle festiviteiten te volgen. 

Meer krantenkoppen in België

Wordt België laatste lidstaat om Europees commissaris te nomineren?

Terwijl in de Wetstraat alle ogen gericht zijn op de haperende regeringsvorming moeten de onderhandelende partijen het stilaan eens geraken over wie ze willen nomineren als de volgende Belgische Eurocommissaris. Commissievoorzitter Ursula von der Leyen heeft de 27 EU-lidstaten tot 30 augustus de tijd gegeven om hun kandidaten naar voren te schuiven, maar de vijf Arizona-partijen moeten het gesprek nog

Lees meer »

Linda Dujardin is 50 jaar organiste in de Sint-Brixiuskerk van Ooigem: “Ik ben de medepastoor van toen nog altijd dankbaar”

Linda Dujardin wordt op zaterdag 24 augustus in de bloemetjes gezet voor haar 50-jarig jubileum als organiste. Dat gebeurt in de Sint-Brixiuskerk tijdens de eucharistieviering van 16 uur. Ze is de eerste benoemde vrouwelijke organiste van het bisdom.
The post Linda Dujardin is 50 jaar organiste in de Sint-Brixiuskerk van Ooigem: “Ik ben de medepastoor van toen nog altijd

Lees meer »

Demi Vollering, die gele trui verloor na val, verwacht verder te kunnen in Tour des Femmes: “Blij dat ik geen botbreuken heb”

Demi Vollering is haar gele trui in de Tour de France Femmes kwijt. De Nederlandse ging vlak voor de finish onderuit en kwam daardoor op ruime afstand binnen van etappewinnares Blanka Vas. De Poolse Katarzyna Niewiadoma neemt de leiderstrui over van Vollering, die ondanks de lichte schaafwonden en kneuzingen wel verwacht verder te kunnen.

Lees meer »

Bij de laatste kans om zijn verhaal te doen, brak hij: hoe Dave De Kock na 2,5 jaar bekende dat hij Dean (4) doodsloeg

Twee en een half jaar na de feiten heeft Dave De Kock (37) eindelijk bekend dat hij kleuter Dean Verberckmoes (4) heeft vermoord in zijn auto. “Ik ontplofte”, zou hij verklaard hebben tijdens zijn eindverhoor. Even lang loog hij dat het kind twee keer ongelukkig was gevallen, waardoor de jongen gestorven zou zijn. De rol van Romy, de ex van

Lees meer »