LIVE RUSTDAG TOUR. Evenepoel maakt ritje van 35 kilometer, zo dadelijk spreekt gele trui Pogacar

Maandag rustdag, zo gaat dat in de Tour. Na een zwaar weekend in de Pyreneeën kan het peloton even uitblazen, daags voor de laatste kans voor de sprinters. 

Meer krantenkoppen in België

Collectief ontslag voor honderdtal Belgische pakjesbezorgers van onderaannemer Amazon: “Geen sociaal overleg, er was alleen een berichtje op WhatsApp”

Een honderdtal pakjesbezorgers van KM Group, een bedrijf in Flémalle dat als onderaannemer werkt voor het Amerikaanse e-commercebedrijf Amazon, is eind juli collectief ontslagen. Dat zeggen de vakbonden woensdag. De pakjesbezorgers krijgen sindsdien geen loon en wachten nog altijd op hun C4. Voorlopig komen ze dus niet in aanmerking voor ontslagvergoedingen of werkloosheidsuitkeringen.

Lees meer »

Fitnesscoach belandt in ziekenhuis nadat ze virale komkommersalade probeert te maken: “Kan maanden duren tot de wonde genezen is”

Op Tiktok valt elke dag wel een nieuwe trend te ontdekken. Maar sommige van die rages kunnen gevaarlijk zijn, al lijken ze op het eerste gezicht saai en onschuldig. Zo wilde de Australische Bec in de voetsporen van een zeker Logan treden, een Tiktokker die extreem populair is geworden met recepten waarin hij telkens een hele komkommer verwerkt. Maar nog

Lees meer »

Honderden evacuaties bij Turkse stad Izmir om bosbranden

Rondom de Turkse stad Izmir zijn vrijdag zo’n 900 mensen geëvacueerd om verschillende bosbranden. De Turkse minister van Binnenlandse Zaken Ali Yerlikaya meldt op X dat iets ten noorden van de stad, in Karsiyaka, zo’n 800 mensen zijn geëvacueerd. Nog eens honderd anderen moesten vertrekken uit het plaatsje Bayindir, ten zuidoosten van Izmir.

Lees meer »

TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Oppositieleider: “Israël is controle over het noorden kwijt” – Israël roept Palestijnen in deel van humanitaire zone op om Gaza te ontvluchten

Oppositieleider Yair Lapid beschuldigt de Israëlische regering ervan de controle kwijt te zijn over het noorden van Israël. Dat maakt hij kenbaar in een bericht op X. De aanklacht volgt op een nieuwe aanval van Hezbollah in het noorden van Israël, waarbij een gewonde viel. Lees de ontwikkelingen van woensdag 21 augustus hier terug.

Lees meer »

Op initiatief van 24-jarige Victor werft sportevent Ride for Mike fondsen voor hersenkankeronderzoek

Vorige zomer overleed Mike Naessens aan een hersentumor. “Als vriend van mijn ouders kende ik hem al mijn hele leven. Na mijn laatste bezoek voor zijn euthanasie wou ik iets organiseren ter ere van hem”, vertelt Kortrijkse Victor Desmet (24). Met drie vrienden organiseert hij op zaterdag 17 augustus in Berchem-Kluisbergen sportevenement Ride for Mike.
The post Op initiatief

Lees meer »

Oppositieleider: “Israël is controle over het noorden kwijt” – Israël roept Palestijnen in deel van humanitaire zone op om Gaza te ontvluchten

Oppositieleider Yair Lapid beschuldigt de Israëlische regering ervan de controle kwijt te zijn over het noorden van Israël. Dat maakt hij kenbaar in een bericht op X. De aanklacht volgt op een nieuwe aanval van Hezbollah in het noorden van Israël, waarbij een gewonde viel.Volg alle ontwikkelingen in het Midden-Oosten in onze liveblog.

Lees meer »

Alles mag weg: Ghelamco is wanhopig op zoek naar liquiditeiten

Zijn privévliegtuig verkocht hij al. Ook zijn voetbalploeg en tal van kantoorgebouwen staan te koop. Paul Gheysens heeft nog drie maanden om zijn Belgische obligatiehouders terug te betalen. Bij de banken staat het licht op rood. “De vraag is niet tegen welke rente hij kan lenen, maar of hij nog wel kredieten krijgt.”

Lees meer »

Vernieuwde Okay Passendale heropent als duurzame buurtsupermarkt

Op woensdag 21 augustus opent Okay Passendale in de Statiestraat opnieuw de deuren. Dit na een grondige opknapbeurt, waarbij de winkel gerenoveerd werd in de stijl van de nieuwste generatie Okay-winkels.
The post Vernieuwde Okay Passendale heropent als duurzame buurtsupermarkt appeared first on KW.be.

Lees meer »