‘#LikeMe’-gezicht Francisco Schuster blikt terug op documentaire: “Een vervolg op televisie? Dat ben ik niet van plan”

Hij is een van de artiesten die mee het startschot mag geven van deze jaargang van ‘Tien Om Te Zien’, en dat terwijl Francisco Schuster (22) amper een jaar muziek maakt. Het voormalige ‘#LikeMe’-gezicht brengt in Westende z’n nieuwe single ‘Fake News’, en blikt ook terug op z’n docureeks van enkele maanden geleden. “Dat heeft nog dagelijks een impact.” 

Meer krantenkoppen in België

De Ark drie dagen lang een speeldorp

Drie dagen lang werden de namiddagen rond half augustus in de Ark gevuld met activiteiten voor de Ardooise jeugd. Na een geslaagde tryout, enkele maanden geleden, werd een driedaagse opgezet volgens hetzelfde concept. Een speeldorp met springkastelen, workshops, een zomerse bar en veel begeleide animatie… Alles was er om de kinderen te boeien. (JM/foto JM)
The post De Ark

Lees meer »

Colombiaanse stad eist slavernij-excuses van prins Harry

De Colombiaanse stad San Basilio de Palenque wil dat prins Harry (39) excuses aanbiedt voor het slavernijverleden. Dat meldt de Britse krant ‘The Telegraph’. De Britse prins en zijn vrouw Meghan Markle (43) brachten zaterdag een bezoek aan de stad die is gesticht door gevluchte tot slaaf gemaakte mensen.

Lees meer »

Oppositieleider: “Israël is controle over het noorden kwijt” – Israël roept Palestijnen in deel van humanitaire zone op om Gaza te ontvluchten

Oppositieleider Yair Lapid beschuldigt de Israëlische regering ervan de controle kwijt te zijn over het noorden van Israël. Dat maakt hij kenbaar in een bericht op X. De aanklacht volgt op een nieuwe aanval van Hezbollah in het noorden van Israël, waarbij een gewonde viel.Volg alle ontwikkelingen in het Midden-Oosten in onze liveblog.

Lees meer »

Joris Hessels reageert op lauwe ontvangst van ‘Café Congé’: “De show hinkt misschien wat te veel op twee benen”

“Ik voel me klaar om mezelf meer als personality te tonen,” zegt Joris Hessels (43). Zo start de acteur deze week als gastheer van ‘Café Congé’ op Play4. Een stille droom van het Canvas-gezicht, maar er wacht hem nog een uitdaging. Voorlopig kan de nieuwe talkshow namelijk nog geen denderende resultaten voorleggen. Van de 118.000 live-kijkers aan het begin, bleven

Lees meer »