Koppel springt in 27 meter diepe afgrond om naderende trein te ontwijken

In India is een koppel zwaargewond geraakt nadat ze in een 27 meter diepe ravijn sprongen om een naderende trein te ontwijken. Ze waren beelden aan het maken voor hun sociale media, maar zagen de trein te laat op zich afkomen.

 

Meer krantenkoppen in België

Nicaragua ontbindt 1.500 ngo’s

De regering in Nicaragua heeft beslist dat 1.500 ngo’s hun werkzaamheden moeten stoppen. Het gaat voornamelijk over religieuze organisaties. President Daniel Ortega krijgt al langer de kritiek dat hij kritische stemmen de mond snoert.

Lees meer »

Schrijfster Ann De Craemer stelt boek voor in Duitsland: “Stiekem hoop ik ook op Engelse vertaling, dat zou summum zijn”

Schrijfster Ann De Craemer steekt binnenkort de grens over. Haar boek ‘Hersenorkaan’, waarin de Tieltse moedig het verhaal vertelt van haar depressie, is vertaald naar het Duits. “Ik heb meteen iedereen die ik ken een bericht gestuurd.”
The post Schrijfster Ann De Craemer stelt boek voor in Duitsland: “Stiekem hoop ik ook op Engelse vertaling, dat zou summum zijn”

Lees meer »

Opnieuw deelnemers Kazou-kamp in Spanje ziek

Twintig deelnemers en een monitor van een Kazou-kamp in het Spaanse Platja d’Aro zijn ziek geworden. Ze hebben een ontsteking van het maag-darmstelsel opgelopen. Dat is zondagavond vernomen van een woordvoerster van Kazou.

Lees meer »

Yasin (18) overleden nadat geen stamceldonor gevonden wordt ondanks grootschalige internationale oproep

Een jaar geleden was hij nog een onbezorgde tiener, maar toen Yasin Kapaklikaya (18) uit Gent op vakantie plots blauwe plekken en huiduitslag kreeg, ontdekten artsen dat hij leed aan aplastische anemie: een tekort aan rode bloedcellen. Medicatie bleek niet te helpen en daarom moest hij op zoek naar een stamceldonor. Ondanks een grootschalige oproep, die tot in Turkije weerklank

Lees meer »

An-Sofie Goderis (35) vervolledigt lijst Gemeentebelangen/CD&V Alveringem

De lijst van huidige bestuursploeg Gemeentebelangen/CD&V voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober is volledig. CD&V zocht nog één kandidaat en vond die in de persoon van onderneemster An-Sofie Goderis (35) uit Alveringem.
The post An-Sofie Goderis (35) vervolledigt lijst Gemeentebelangen/CD&V Alveringem appeared first on KW.be.

Lees meer »

DISCUSSIE. Vind jij dat er veel veranderd is bij Delhaize (in goede of in slechte zin) sinds de overname door zelfstandige uitbaters?

Delhaize heeft een franchisenemer aangeduid voor elk van de 128 winkels die het nog in eigen beheer had. De meeste van die franchisenemers hebben de winkels inmiddels ook al overgenomen. De overdracht aan zelfstandige ondernemers was volgens Delhaize hard nodig, omdat de meeste eigen winkels verlies maken. Merk jij (als klant) veranderingen sinds de overname door zelfstandige uitbaters?

Lees meer »