Kijk vanavond exclusief LIVE naar eerste oefenwedstrijd van Manchester United op HLN!

Het EK voetbal zit er bijna op, maar in een zwart gat zal u niet vallen. Vanavond trapt Manchester United zijn voorbereiding op gang met een oefenduel tegen het Noorse Rosenborg. U kan die wedstrijd vanaf 18u exclusief en met commentaar bekijken op HLN! 

Meer krantenkoppen in België

Groen wil nieuw mobiliteitsplan in Antwerpen: “Nul verkeersdoden tegen 2030”

In de aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen heeft Groen heeft haar nieuwe mobiliteitsplan voor Antwerpen voorgesteld. Verkeersveiligheid is daarin een topprioriteit, iets waaraan het Antwerpse stadsbestuur volgens de groenen te weinig aandacht heeft besteed. "Ons doel is nul verkeersdoden tegen 2030 en een drastische vermindering van het aantal fietsongevallen", zegt lijsttrekker Bogdan Vanden Berghe.

Lees meer »

Rozebrug in Veurne tijd afgesloten voor werken

Van maandag 19 augustus tot vrijdag 6 september (van 00.00 uur tot 23.59 uur) en van zaterdag 7 september tot vrijdag 27 september (enkel op werkdagen vanaf 8.30 uur tot 17 uur) zal er hinder zijn om via de Zuidburgweg en de Vaartstraat Veurne in- of uit te rijden.
The post Rozebrug in Veurne tijd afgesloten voor werken appeared

Lees meer »

Betonnen loper moet toegankelijkheid op Transfo-site verbeteren: “Verbinding tussen parking, gebouwen en buitenterreinen”

Binnenkort starten de werken op de Transfosite voor de aanleg van een betonnen loper. Deze moet vooral zorgen voor een betere verbinding tussen de nieuwe parking en de gebouwen. Ook wil de gemeente instappen in een Europees project waarbij heel wat subsidie zou komen voor de groenaanleg van de site.
The post Betonnen loper moet toegankelijkheid op Transfo-site verbeteren:

Lees meer »

Monitor (17) blijft in instelling na verdenking aanranding kleuters op taalkamp in Kuurne: “Opgelucht dat vertrouwen in onze werking blijft”

De 17-jarige monitor van een taalkamp voor jongeren bij Le Crayon in Kuurne die verdacht wordt van aanranding van drie jongetjes van 5 en 6 jaar oud moet drie maanden langer in een instelling blijven. Dat besliste de jeugdrechter. Bij Le Crayon zetten ze de jongeman meteen op non-actief en hopen ze snel meer duidelijkheid te krijgen. “Ondertussen doen we

Lees meer »

Wegenwerken in Oostrozebeke gaan maandag van start en zullen even voor wat hinder zorgen

Wie straks van uit Ingelmunster komt en via de Wielsbekestraat dwars door het centrum van Oostrozebeke richting Wielsbeke wil, is eraan voor de moeite. Zoals eerder gemeld starten op maandag 19 augustus de geplande rioleringswerken vanaf de Dalakkerstraat tot aan de Driesstraat in Wielsbeke. Samen met de aanpak van de rioleringen worden ook veilige fietspaden aangelegd. Gezien de omvang van

Lees meer »

Nacht van de waarheid: kan De Wever de formatie redden? Zo liggen de kaarten nu

Na een dag vol verwarring zijn is formateur Bart De Wever (N-VA) opnieuw vertrokken voor een nacht van onderhandelingen. Om toch maar niet de zwarte piet voor een mogelijke mislukking te krijgen, probeerde elke onderhandelaar zich vandaag voor de tv-camera’s zo constructief mogelijk op te stellen – ook Georges-Louis Bouchez (MR). Maar of het er ook zo achter de schermen

Lees meer »

Zeven dienstenchequebedrijven smelten samen tot Daenens: Brugs succesverhaal wordt grootste werkgever in de poetshulpsector

Zeven van de grootste dienstenchequebedrijven van ons land zeilen voortaan samen onder de eengemaakte merknaam Daenens. Zo’n 100.000 klanten zullen gebruik maken van de diensten van het bedrijf, dat meer dan 16.500 medewerkers telt. Daarmee wordt het de grootste werkgever in de poetshulpsector.
The post Zeven dienstenchequebedrijven smelten samen tot Daenens: Brugs succesverhaal wordt grootste werkgever in de poetshulpsector

Lees meer »

Konvert Koerse keert terug naar Doorniksewijk met groot feest aan Casa Verdi, Café Wielsbeke en Volksplein

Vrijdag 23 augustus gaat de 88ste editie van Kortrijk Koerse door vanaf 16 uur onder de nieuwe naam ‘Konvert Koerse’. Het is de derde editie in de huidige vorm, namelijk een Dames Elite 1.1 wedstrijd. De koers keert terug naar de Doorniksewijk én naar het grote publiek met gratis feestelijkheden.
The post Konvert Koerse keert terug naar Doorniksewijk met

Lees meer »