KIJK. Samen gespot tijdens voetbalwedstrijd: hebben Shawn Mendes en Camila Cabello zich voor derde keer verzoend?

Het lijkt erop dat Shawn Mendes (25) en Camila Cabello (27) elkaar weer hebben gevonden. Het voormalige koppel werd dit weekend samen gespot tijdens de finale van de Copa America, een internationale voetbaltoernooi voor nationale teams in Zuid-Amerika. Een video van het duo circuleert volop op sociale media. 

Meer krantenkoppen in België

Ruim 370 Franstalige scholen bannen smartphone

De 373 scholen van het netwerk Wallonie-Bruxelles Enseignement (WBE) verbieden het gebruik van smartphones vanaf het begin van het nieuwe schooljaar. In de loop van het jaar zal er een verbod gelden in kleuter-, basis- en middelbare scholen, melden enkele kranten donderdag.

Lees meer »

“Ze vroegen 26.000 dollar”: Simone Biles onthult “waanzinnig” bedrag voor fles champagne in Parijse nachtclub

Ze kwam, zag en haalde vier medailles op de voorbije Olympische Spelen in Parijs. Dat ging de 27-jarige Amerikaanse gymnaste Simone Biles natuurlijk ook vieren, na de sluitingsceremonie in het Stade de France op 11 augustus. Op TikTok doet ze nu een boekje open over de exorbitante prijs van een fles champagne die een nachtclub in de Franse hoofdstad haar

Lees meer »

Waarom trekt ‘topdokter’ Guy T’Sjoen (54) naar Amerika voor een kind als het ook in Gent kan?

‘Topdokter’ Guy T’Sjoen (54) en zijn man Milan Vansevenant (37) verwelkomen binnenkort een tweede kindje. Net als zoontje Maximiliaan (1,5) zal ook hun dochtertje geboren worden via een Amerikaanse draagmoeder. Waarom trekt de professor naar de Verenigde Staten terwijl zijn eigen werkplek — het UZ Gent — óók draagmoederschap voor homokoppels mogelijk maakt?

Lees meer »

Gefrustreerde Annie Geeraerts (98) doet oproep naar Bart De Wever : “Ik geraak niet meer waar ik wil zijn”

“Er wordt met oudere mensen geen rekening meer gehouden”: ‘Familie’-actrice Annie Geeraerts (98) heeft een duidelijk boodschap voor het stadsbestuur van Antwerpen. Geeraerts zakt al heel haar leven maar al te graag af naar theater- operavoorstellingen, maar dat heeft ze sinds kort moeten opgeven. “Ik ben slecht te been, en de taxi kan me simpelweg niet voor de deur afzetten.

Lees meer »

Willy en Anna vieren diamant

Op zondag 18 augustus mochten Willy Deschepper en Anna Zutterman hun diamanten huwelijksjubileum vieren. Zestig jaar geleden stapten ze in het huwelijksbootje. Willy (83) is afkomstig uit Beernem. Hij werkte er 30 jaar in het psychiatrisch ziekenhuis van de Broeders Van Liefde. Anna (81) komt uit Oedelem, ze werkte een hele tijd in de wasserij
The post Willy en

Lees meer »

Tim Debrouwer (SCT Menen): “Goede start wordt belangrijk”

Mede door de uitstekende resultaten in de voorbereiding heerste er bij de ploegvoorstelling van SCT Menen (4C) een enthousiast gevoel. De club met stamnummer 56, een van de oudste van België, verdient beter dan vierde provinciale. “Deze keer moeten we meedoen voor de prijzen”, spreekt voorzitter Patrick Soete duidelijke taal.
The post Tim Debrouwer (SCT Menen): “Goede start wordt

Lees meer »

Duitse media klagen radicaal-rechtse AfD aan om bannen van journalisten op evenement

Verschillende grote Duitse nieuwsmerken hebben het radicaal-rechtse Alternative für Deutschland (AfD) voor de rechter gedaagd omdat de partij journalisten uitsluit van de verkiezingsbijeenkomst op 1 september in de deelstaat Thüringen. Een beperking op de persvrijheid, zo redeneren onder meer het nieuwsmagazine Der Spiegel, de kranten Bild en Die Welt en het linkse dagblad Die Tageszeitung (taz).

Lees meer »

Overstromingen en modderstromen door zware onweersbuien in Tirol

Op verschillende plekken in de Oostenrijkse regio Tirol hebben zware onweersbuien vrijdagavond voor overstromingen en modderstromen gezorgd. De brandweer moest op meer dan negentig plekken in de deelstaat ingrijpen, schrijft de Tiroler Tageszeitung. Op beelden die de Kronen Zeitung deelt, is te zien dat het water door de straten van St. Anton am Arlberg stroomt.

Lees meer »