IN BEELD – Prachtige ‘Kyana’s Verjaardagsshow’ met talrijke artiesten in het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke

In het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke vierde Kyana haar verjaardagsshow in het bijzijn van heel wat aanwezigen én natuurlijk met talrijke optredens. De zus van Michael Lanzo moest geen verre verplaatsing ondernemen, want deze zaal is haar werkterrein. Voor één keer stond zij in de spotlights.

De ingeschrevenen konden kiezen tussen frietjes met stoofvlees of vol-au-vent. Het was dan Kyana zelf die de avond opende met een welkomstwoord. Jenny D. zorgde voor de presentatie. Billy Jean, Tiky Bayo en Sammy Jo vormden als travestieten de rode draad doorheen de optredens. Qua optredens stonden Michael Lanzo, Fabrizio Zeva, Kurt Crabbé, Johan Veugelers en Lissa Lewis op het podium. Michael zong een duet met zijn zus Kyana. Het showballet The Stardancers was ook van de partij. De muzikale omlijsting was in handen van Jeep Musics. Geniet van onze fotomap. (PADI – foto’s Paulette)

The post IN BEELD – Prachtige ‘Kyana’s Verjaardagsshow’ met talrijke artiesten in het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Arnon Grunberg haalt uit naar Humo na column Herman Brusselmans: “Laffe reactie van hoofdredactie was uiteindelijke reden om op te stappen”

Schrijver Arnon Grunberg is uiteindelijk opgestapt als columnist bij weekblad Humo vanwege de “laffe” reactie van de hoofdredactie op de ophefmakende column van Herman Brusselmans. Dat heeft hij vrijdag gezegd in De Ochtend op Radio 1. “Ik kan niet voor een blad schrijven waar ik geen enkel respect meer heb voor de hoofdredactie.”

Lees meer »

Muziekfestival Land of Love hoopt op de zon: “10.000 mensen op zaterdag moet perfect mogelijk zijn”

Sinds het ook in Vlaanderen volop zomert, boomt de kaartenverkoop voor de zevende editie van het muziekfestival Land of Love. De organiserende vzw Festivents heeft er alle vertrouwen in dat op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus de publieke opkomst massaal wordt. Het doel op zaterdag? 10.000 mensen.
The post Muziekfestival Land of Love hoopt op de zon: “10.000

Lees meer »

Experts bezorgd over ‘wespenvrije zomer’: “Moeten populatie goed opvolgen, anders komen we in de problemen”

Ein-de-lijk is het weer tijd voor een lekkere cocktail op het terras. Anders dan normaal in augustus, kan u ervan genieten zonder geel-zwart gestreepte ‘meeslurpers’. Maar hoe komt het dan dat er zo weinig wespen zijn deze zomer? Mogen we ze nog verwachten in de nazomer? En is een ‘jaartje zonder’ eigenlijk wel goed nieuws? Experten lichten toe én drukken

Lees meer »

Wegenwerken in Oostrozebeke gaan maandag van start en zullen even voor wat hinder zorgen

Wie straks van uit Ingelmunster komt en via de Wielsbekestraat dwars door het centrum van Oostrozebeke richting Wielsbeke wil, is eraan voor de moeite. Zoals eerder gemeld starten op maandag 19 augustus de geplande rioleringswerken vanaf de Dalakkerstraat tot aan de Driesstraat in Wielsbeke. Samen met de aanpak van de rioleringen worden ook veilige fietspaden aangelegd. Gezien de omvang van

Lees meer »

Minister Clarinval erkent rundvee- en schapenhouderij als sectoren in crisis door blauwtong

Federaal minister van Landbouw en Zelfstandigen David Clarinval (MR) erkent de rundvee- en schapenhouderij als zogenaamde sectoren in crisis. Dat betekent dat de landbouwers wier vee is aangetast door blauwtong, in aanmerking kunnen komen voor betalingsfaciliteiten voor hun sociale bijdragen in het derde kwartaal. Er wordt een nota gestuurd naar de socialezekerheidsfondsen om de erkenning officieel te maken. Dat meldt

Lees meer »

Alwéér is airco van vliegtuig kapot en kan het niet opstijgen: “Er zijn absoluut meer incidenten dan vroeger”

Het einde van een vakantie op het Griekse eiland Zakynthos is voor veel Nederlandse toeristen in mineur geëindigd. Op zowel zondag als maandag bleek de airco van het TUI-vliegtuig waarmee ze huiswaarts moesten keren, kapot te zijn. De passagiers mochten het snikhete toestel niet verlaten. En dat is niet de eerste keer. “Een ernstige situatie”, zegt luchtvaartexpert Ivan Becuwe.

Lees meer »

Opnieuw deelnemers Kazou-kamp in Spanje ziek

Twintig deelnemers en een monitor van een Kazou-kamp in het Spaanse Platja d’Aro zijn ziek geworden. Ze hebben een ontsteking van het maag-darmstelsel opgelopen. Dat is zondagavond vernomen van een woordvoerster van Kazou.

Lees meer »