Gerechtelijk onderzoek naar Hilde Vautmans (Open Vld): vermeend misbruik van Europese middelen

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

IJsberenkring brengt jubileumeditie Zwemdoortocht

De Brugse ijsberenkring organiseert op zaterdag 31 augustus de 25ste zwemdoortocht in de Langerei in Brugge met als nieuwigheid een Paco-wedstrijd, 250 meter zwemmen voor jongeren van 8 tot en met 12 jaar om kennis te maken met het open water.
The post IJsberenkring brengt jubileumeditie Zwemdoortocht appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Een flamingant als De Wever doet toegevingen om België op het juiste spoor te krijgen. Als hij faalt, is dit niet zomaar een crisette”

“De flamingant Bart De Wever (N-VA) wil Belgie weer op het juiste spoor krijgen voor de Vlaamse koopkracht. Hij bevindt zich tegenover een belgicist die geen clash vreest om te vechten voor zijn idee – dat De Wever genegen is. België is het land van René Magritte. Maar als De Wever faalt is het niet zomaar een crisette. Niemand die

Lees meer »

De Haan gaat opnieuw de retrotoer op

Er komen opnieuw twee unieke retro-evenementen aan in De Haan: op zaterdag 24 augustus is er de zevende editie van de Porsche Classic Coast Tour, een dag later kan je je vergapen aan vooroorlogse motorfietsen tijdens de iconische Oude Klepper Parade.
The post De Haan gaat opnieuw de retrotoer op appeared first on KW.be.

Lees meer »

WhatsAppgegevens van 3,2 miljoen Belgen te koop op dark web

Cybercriminelen bieden gegevens aan van 3,2 miljoen Belgische WhatsAppgebruikers. Op een forum op het dark web zijn telefoonnummers en gebruikersnamen te koop, zo is te lezen in een waarschuwing op de overheidswebsite Safeonweb.be. Een deskundige zegt tegen ‘De Morgen’ dat er geen sprake is van een hack, maar dat de gegevens zijn gelekt.

Lees meer »

Dirk (80) verpulvert Belgisch record voor 80-plussers op 3 kilometer: “Door de adrenaline loop ik nog rapper”

Afgelopen weekend vond de atletiekmeeting Grote Prijs DL Chemicals/Stad Waregem plaats op de piste naast de voetbalvelden bij de Zuiderlaan. Op de afsluitende 3.000 meter snelde de 80-jarige Dirk Beeuwsaert uit Heule naar een nieuw Belgisch record in de categorie Masters Mannen 80. “En nu verder trainen voor de 5.000 meter in Mechelen”, vertelt de kampioen.

Lees meer »

KIJK HIER LIVE. Zo ziet de supermaan eruit

Momenteel is er een supermaan te zien aan de hemel in de landen waar het avond wordt. Een supermaan lijkt helderder en groter dan normaal omdat de baan van de maan hem dichter bij de aarde brengt. En dat fenomeen gebeurt niet heel veel: normaal hebben we maar drie volle manen per seizoen. Bij een supermaan hebben we er vier,

Lees meer »