Geduld van Joost Klein op de proef gesteld, hij wacht nog steeds op zijn proces in verband met bedreiging cameravrouw

Joost Klein blijft voorlopig in onzekerheid over het proces dat in Zweden tegen hem loopt. Het Zweedse Openbaar Ministerie is nog altijd in afwachting van extra verhoorverslagen uit Nederland. De 26-jarige zanger wordt verdacht van bedreiging van een cameravrouw tijdens het Eurovisie Songfestival in Malmö. 

Meer krantenkoppen in België

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Israëlische president veroordeelt ‘pogrom’ op Westelijke Jordaanoever – Vredesoverleg volgende week verder in Caïro

De onderhandelingen over een wapenbestand tussen Israël en de Palestijnse terreurbeweging Hamas in de Gazastrook zullen worden voortgezet in de Egyptische hoofdstad Caïro na een “constructieve” gespreksronde deze week. Dat melden bemiddelaars vrijdag in een verklaring. De Israëlische president Isaac Herzog heeft donderdag op X een aanval van Joodse kolonisten tegen het Palestijnse dorp Jit, op de Westelijke Jordaanoever, veroordeeld.

Lees meer »

Zelfs voor een ‘bad boy’ ongezien: tennisser Tomic saboteert ‘incognito’ eerdere tegenstander in finale en wordt buitengezet

Het was al even geleden dat we er nog van gehoord hadden, maar tennisser Bernard Tomic (31) heeft dan toch nog eens van zich doen spreken. Het enfant terrible verstoorde op de Dominicaanse Republiek op ongeziene wijze de finale van een toernooi en werd vervolgens door de security buitengezet. Landgenoot Nick Kyrgios kon er wel om lachen.

Lees meer »

Lien (33) en Slava (38) maken kans om Lady Chef of the Year te worden: “Aan de slag gaan met de vangst van de dag, zalig is dat”

Vijf vrouwelijke chefs maken kans op de titel Lady Chef of the Year 2024. Zij kregen van de Lady Chef Academy de hoogste scores. Daar zitten ook twee chefs uit West-Vlaanderen bij: Lien Vandeputte (Brugge) en Slava Tcherbak (Komen-Waasten). Vanaf 1 september kan jij ook stemmen op je favoriet.
The post Lien (33) en Slava (38) maken kans om

Lees meer »

Schooldirecteurs over GAS-boetes in het onderwijs: “Een boete geven omdat de factuur niet betaald is, is onzinnig”

De GAS-boete doet misschien binnenkort z’n intrede in het onderwijs. Ouders die de schoolfacturen niet betalen, hun kinderen te veel afwezig laten zijn of geen gezonde maaltijden meegeven, zouden zo’n boete riskeren. Het plan ligt alleszins op de tafel van de politici die onderhandelen over de vorming van een Vlaamse regering. Wij vroegen aan drie schooldirecteurs wat ze vinden van

Lees meer »

“Nederlandse radio-dj in Antwerpen door Belgisch arrestatieteam onder schot gehouden omdat hij zelfde route als prinses Amalia reed”

De Nederlandse Radio-dj Serginio Piqué reed op een vrijdagmiddag met vrienden van Amsterdam naar Antwerpen om er wat te eten. Daar werden ze door een zwaarbewapende eenheid onder schot gehouden en gearresteerd. Wat bleek: ze namen onbewust exact dezelfde route als de Nederlandse kroonprinses Amalia, schrijft de krant ‘Het Parool’.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Palestijnse hulpdiensten melden 15 doden in zelfde familie door Israëlische aanval

De Palestijnse autoriteiten in de Gazastrook hebben het eerste geval van polio gemeld. Het zou gaan om een ongevaccineerde baby van tien maanden oud. De onderhandelingen over een wapenbestand tussen Israël en de Palestijnse terreurbeweging Hamas zullen volgende week worden voortgezet in de Egyptische hoofdstad Caïro na een “constructieve” gespreksronde deze week. Om de druk te verhogen reist de Amerikaanse

Lees meer »

De Ark drie dagen lang een speeldorp

Drie dagen lang werden de namiddagen rond half augustus in de Ark gevuld met activiteiten voor de Ardooise jeugd. Na een geslaagde tryout, enkele maanden geleden, werd een driedaagse opgezet volgens hetzelfde concept. Een speeldorp met springkastelen, workshops, een zomerse bar en veel begeleide animatie… Alles was er om de kinderen te boeien. (JM/foto JM)
The post De Ark

Lees meer »

Vrouw (62) uit Nederlandse Terneuzen belandt met driewieler in vaartje in Schore

Een 62-jarige vrouw uit het Nederlandse Terneuzen is deze middag op vakantie met haar man met haar driewieler in het water geraakt in Schore bij Middelkerke. Er snelden duikers van de brandweer toe maar de vrouw kon door een buurtbewoner met een ladder uit het water worden gehaald. “Ze is gelukkig helemaal oké”, zegt haar Nederlandse echtgenoot.
The post

Lees meer »

Dirk (80) verpulvert Belgisch record voor 80-plussers op 3 kilometer: “Door de adrenaline loop ik nog rapper”

Afgelopen weekend vond de atletiekmeeting Grote Prijs DL Chemicals/Stad Waregem plaats op de piste naast de voetbalvelden bij de Zuiderlaan. Op de afsluitende 3.000 meter snelde de 80-jarige Dirk Beeuwsaert uit Heule naar een nieuw Belgisch record in de categorie Masters Mannen 80. “En nu verder trainen voor de 5.000 meter in Mechelen”, vertelt de kampioen.

Lees meer »