Gebruik melatonine neemt sterk toe, ook als zelfmedicatie in strijd tegen slapeloosheid

Melatonine werd lange tijd als middel ingezet na een jetlag. De jongste jaren gaat het veel vaker over de toonbank, ook in de strijd tegen slapeloosheid.

 

Meer krantenkoppen in België

Zizou Bergs bevestigt deelname aan European Open in Antwerpen

De European Open mag dit jaar rekenen op Zizou Bergs als Belgische publiekstrekker in de hoofdtabel. Het Antwerpse ATP-toernooi in oktober (13-20/10) bevestigt de deelname van het nummer 85 van de wereld. Eerder maakte de European Open al de komst van de Griek Stefanos Tsitsipas (ATP 11) als ‘top of the bill’ bekend.

Lees meer »

Overstromingen en modderstromen door zware onweersbuien in Tirol

Op verschillende plekken in de Oostenrijkse regio Tirol hebben zware onweersbuien vrijdagavond voor overstromingen en modderstromen gezorgd. De brandweer moest op meer dan negentig plekken in de deelstaat ingrijpen, schrijft de Tiroler Tageszeitung. Op beelden die de Kronen Zeitung deelt, is te zien dat het water door de straten van St. Anton am Arlberg stroomt.

Lees meer »

Zware aardbeving voor kust van Rusland

Voor de kust van het Russische schiereiland Kamtsjatka heeft zondagochtend (lokale tijd) een aardbeving met een magnitude van 7 plaatsgevonden. Dat meldt de Amerikaanse geologische dienst USGS. De Amerikaanse autoriteiten kondigden aanvankelijk een tsunamialarm af, maar dat werd later opgeheven.

Lees meer »