Fietsenmerk Canyon brengt LeBron James en Mathieu van der Poel samen in uniek initiatief

LeBron James, basketballer bij de Los Angeles Lakers, Mathieu van der Poel en andere atleten schitteren samen in een nieuwe video van Canyon. Met deze campagne wil het Duitse fietsenmerk jongeren aansporen en inspireren om te fietsen. “En wie kan die boodschap beter overbrengen dan een van de meest succesvolle sporters ooit, samen met enkele van de beste professionele fietsers ter wereld?” 

Meer krantenkoppen in België

Aantal misdrijven in West-Vlaanderen met acht procent gedaald

Er wordt minder criminaliteit geregistreerd dan tien jaar geleden. Dat blijkt uit het jaarrapport van de Federale Politie. Dat is niet enkel in onze provincie zo, dezelfde trend doet zich in heel Vlaanderen voor. In West-Vlaanderen gaat het over een daling van acht procent ten opzichte van het jaar 2013.
The post Aantal misdrijven in West-Vlaanderen met acht procent

Lees meer »

Elf bewoners geëvacueerd door brandende batterij in kelder

Donderdagmiddag ontstond even opschudding bij een groot appartementsgebouw langs het rondpunt in de Keukeldam. De batterij van een werktuig vatte vuur in de kelder van het gebouw. Een elftal bewoners werd even geëvacueerd. “Een keer in mijn leven is genoeg om dit mee te maken”, aldus een 84-jarige bewoner.
The post Elf bewoners geëvacueerd door brandende batterij in kelder

Lees meer »

Onderzoek geopend naar Oostendse schepen voor aanprijzen dubieuze investeringen: “Constructies met piramidespelen”

Het parket van West-Vlaanderen heeft een onderzoek geopend naar Oostends schepen Kurt Claeys (Open VLD). De redactie van VRT NWS kon verschillende getuigen spreken die de schepen ervan beschuldigen dubieuze investeringen aangeprezen te hebben in en rond de stad. Daarbij zou er ook een voorstel geweest zijn om geld te gebruiken dat gebruikt wordt voor sociale doeleinden in de stad.

Lees meer »