Explosief ontploft in geparkeerde auto in wijk Het Kiel in Antwerpen: “Wagen uitgebrand en verschillende panden beschadigd”

In de De Bosschaertstraat in Antwerpen heeft iemand vanmorgen rond 5 uur een explosief achtergelaten in een auto. Er volgde een ontploffing en de wagen brandde volledig uit. Ook verschillende omliggende panden raakten beschadigd. Volgens een buurtbewoonster is er een link met het drugsmilieu. "Een tijdje geleden viel de politie nog binnen in het beschadigde huis naast de auto." 

Meer krantenkoppen in België

Niels Destadsbader wil burgemeester van Deerlijk worden: “Ik sta graag tussen de mensen”

Niels Destadsbader (35) is al presentator, acteur en zanger. Maar straks ook… burgemeester? In het Radio 1-programma ‘De Zomer van’ liet hij vallen dat hij ooit burgervader van Deerlijk wil worden. “Ik zou veel zorg dragen voor de mensen en alles wat belangrijk is binnen onze gemeente.”
The post Niels Destadsbader wil burgemeester van Deerlijk worden: “Ik sta graag

Lees meer »

Zwaar ongeval met vrachtwagens op buitenring: geknelde bestuurder bevrijd en in levensgevaar afgevoerd

Op de buitenring in Sint-Stevens-Woluwe is maandagmiddag een zware kop-staartaanrijding gebeurd tussen twee vrachtwagens. Eén bestuurder zat gekneld en werd door de brandweer bevrijd. Hij werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Twee van de drie rijstroken op de Ring bleef tot laat in de namiddag afgesloten en het verkeer moest lokaal omrijden. Dat zorgde voor grote files.

Lees meer »

Ondanks beperking wandelde Seppe (19) uit Ingelmunster de Dodentocht uit: “Ik ging nog nooit zo diep”

Vrijdag begon Seppe Uyttenhove-Vankeirsbilck uit Ingelmunster om 21 uur wandelend aan zijn eerste Dodentocht in Bornem. Zaterdag stapte hij om 19.30 uur over de eindmeet. Seppe was emotioneel, want deze uitdaging bracht hij tot een goed einde. “Mijn volgend doel is in augustus 2025 op de Mont Ventoux te wandelen”, zegt hij.
The post Ondanks beperking wandelde Seppe (19)

Lees meer »

LIVE VUELTA. Sprintersploegen controleren Spaans kopduo in gezapige rit, wie toont groene ambitie in eerste tussensprint?

De tweede etappe in de Vuelta brengt de renners van Cascais naar Ourém. Op papier een rit voor de sprinters, maar een knikje in de absolute slotfase zou wel eens roet in het eten van de snelle mannen kunnen gooien. Mits een overwinning kan Wout van Aert dankzij het spel der bonificaties de rode leiderstrui overnemen van Brandon McNulty. Slaagt

Lees meer »