Explosief in auto gegooid in Antwerpen

Onbekenden hebben maandag op het Kiel een explosief tot ontploffing gebracht in een geparkeerde wagen. De wagen brandde deels uit. Door de impact van de knal sneuvelden ook verschillende ramen van woningen in de straat.

 

Meer krantenkoppen in België

“Een verrassende wending met iets te veel toeval”: advocaat Van Quickenborne vraagt bijkomend onderzoek rond poging ontvoering

De advocaat van Vincent Van Quickenborne vraagt bijkomend onderzoek rond de poging tot ontvoering van de toenmalige minister van Justitie. Zo meldt advocaat Jan Leysen woensdag. Volgens het federaal parket is er niet voldoende bewijs voor de poging tot ontvoering.
The post “Een verrassende wending met iets te veel toeval”: advocaat Van Quickenborne vraagt bijkomend onderzoek rond poging ontvoering

Lees meer »

KIJK. Coldplay covert Taylor Swift in Wenen, twee weken na geannuleerde concerten: “Met liefde voor Taylor”

Coldplay trad woensdagavond op in het Ernst-Happel-Stadion in Wenen. In datzelfde stadion had Taylor Swift normaal ook opgetreden, maar haar optredens werden geannuleerd wegens een terreurdreiging. Om daar toch nog een hit te laten weergalmen, coverde Chris Martin het nummer ‘Love Story’ van de Amerikaanse zangeres. “We zingen dit met liefde voor Taylor en de Swifties, maar ook voor de

Lees meer »

Studio 100 bedankt Frits Barend na twee weken repeteren voor Nederlandse ‘40-45, de musical’: “Ik acteerde helaas niet tot tevredenheid van de verantwoordelijken”

Studio 100 dacht de Nederlandse musicalsensatie van het jaar te hebben maar dat liep uit op een sisser. Tv-presentator Frits Barend kreeg een mooie rol in de Nederlandse versie van 40-45, maar al bij de start van de repetities werd hij vriendelijk bedankt. “Het is meer dan een tegenslag dat het zo is gelopen”, erkent Studio 100-CEO Anja Van Mensel.

Lees meer »

Laura (29) neemt verfrissende duik op een rustige, afgelegen plek, maar die rust wordt al snel verstoord (door een legeroefening)

Wat een heerlijk zwempartijtje in de natuur moest worden, is iets anders uitgedraaid voor de Welshe Laura (29). Ze trok vol verwachting naar het Brecon Beacons National Park en vond er een prachtige natuurlijke poel om een plonsje in te wagen. Haar rust werd echter al snel verstoord door … enkele soldaten. “Het was wel een beetje awkward,”zegt Laura, “het

Lees meer »

Zizou Bergs bevestigt deelname aan European Open in Antwerpen

De European Open mag dit jaar rekenen op Zizou Bergs als Belgische publiekstrekker in de hoofdtabel. Het Antwerpse ATP-toernooi in oktober (13-20/10) bevestigt de deelname van het nummer 85 van de wereld. Eerder maakte de European Open al de komst van de Griek Stefanos Tsitsipas (ATP 11) als ‘top of the bill’ bekend.

Lees meer »

Frituur – eethuis Gluti-no in Alveringem stopt na amper 2,5 jaar: “Dat de zaak niet rendabel zou zijn, klopt niet”

Frituur – eethuis Gluti-no van Nancy Jouret (56) uit de Groenestraat in Izenberge bij Alveringem stopt er na amper 2,5 jaar mee. “Ik heb hier heel graag gewoond en gewerkt maar ik heb te veel problemen rondom mij om alles nog te kunnen bolwerken”, verduidelijkt Nancy de lastige beslissing.
The post Frituur – eethuis Gluti-no in Alveringem stopt na

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Israëlische president Herzog veroordeelt ‘pogrom’ op Westelijke Jordaanoever

De Israëlische president Isaac Herzog heeft donderdag op X een aanval van Joodse kolonisten tegen het Palestijnse dorp Jit, in het noorden van de Westelijke Jordaanoever, veroordeeld. Hij noemde de aanval een “pogrom”. Volgens de Palestijnse Autoriteit kwam er één Palestijn om het leven en raakte een andere ernstig gewond. Het Israëlische leger is volgens een woordvoerder opgetreden tegen de

Lees meer »

Niet altijd zo stoïcijns: wachter bij Buckingham Palace glijdt uit en valt terwijl toeristen hem filmen

De Royal Guards die de wacht bij Buckingham Palace optrekken, hebben de reputatie van enorm stoïcijns te zijn. De elitesoldaten staan bijna zonder te bewegen voor het koninklijk paleis en kwijten zich met een strak gezicht aan hun taak. Maar het zijn ook gewoon mensen, uiteraard. Zoals de wachter in bovenstaande video, die afgelopen zondag gefilmd werd door enkele toeristen.

Lees meer »