Ex-topman Michael Kors neemt heft in handen bij zwalpend Burberry

11:47 Burberry heeft de Amerikaan Joshua Schulman benoemd tot zijn nieuwe topman, nadat het Britse luxemerk een winstwaarschuwing de wereld had ingestuurd en had beslist om het dividend te schrappen. 

Meer krantenkoppen in België

Blauwtongvirus op 874 plaatsen in België vastgesteld

Het blauwtongvirus is op 874 plaatsen in België vastgesteld. Dat blijkt dinsdag uit recente cijfers van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). Vorige week maandag ging het nog om 501 uitbraken, een forse stijging dus. Maar de verspreiding van het virus – met een seizoensgebonden verloop – gaat zoals verwacht, zegt FAVV-woordvoerder Hélène Bonte.

Lees meer »

“Ik verlies mijn hart en ziel”: na 15 jaar eerste kleuter moet juf Mieke (47) klas gedwongen verlaten

Eind juni kreeg juffrouw Mieke Azou (47) te horen dat ze niet langer voor haar eerste kleuterklas in GBS Wevelgem in de Goudenregenstraat mag staan. Begin september krijgt ze een nieuwe taak binnen de scholengroep, niet voor een klas, niet op dezelfde afdeling. Met een petitie, die intussen 450 handtekeningen telt, hoopt ze alsnog de situatie om te keren. “Dit

Lees meer »

“Dankbaar voor deze unieke kans”: Hanne, Eline, Tiele en Marie uit Alveringem blikken tevreden terug op hun inleefreis naar Malawi

Zestien leerlingen van het bisschoppelijk college in Veurne trokken op inleefreis naar Malawi. Ondertussen zijn ze goed en wel thuis én bekomen van wat toch wel een grootse ervaring is voor 17-jarigen!
The post “Dankbaar voor deze unieke kans”: Hanne, Eline, Tiele en Marie uit Alveringem blikken tevreden terug op hun inleefreis naar Malawi appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK – CVO MIRAS start campagne voor een digitaal sterk onderwijs met Maaike Cafmeyer in een hoofdrol

Met het project Digisprong wil de Vlaamse overheid het onderwijslandschap een digitale boost geven. MIRAS, het centrum voor volwassenenonderwijs, kortweg CVO, ondersteunt deze ambitie met een nieuw en innovatief aanbod van ICT-cursussen voor scholen en onderwijspersoneel.
The post KIJK – CVO MIRAS start campagne voor een digitaal sterk onderwijs met Maaike Cafmeyer in een hoofdrol appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man uit Vorst (Laakdal) spot zeldzame nachtvlinder: “Nog maar 5 waarnemingen in ons land, de eerste in 1937”

Koen Leysen uit Vorst (Laakdal) deed de afgelopen week een bijzonder ontdekking in zijn tuin. Hij spotte een walstrospanner. Die nachtvlinder was tot dan nog maar 5 keer gezien in België, volgens de website waarnemingen.be. Intussen zagen nog mensen hem. Kenners nemen nu aan dat er een populatie gevestigd is in Kamp Beverlo, een groot militair domein in Leopoldsburg en

Lees meer »

Tienkoppig Cercle klopt Molde en gaat met opgeheven hoofd naar Conference League

Cercle Brugge heeft donderdagavond in zijn terugmatch in de derde voorronde van de Europa League niet kunnen stunten tegen het Noorse Molde FK. Groen-wit knokte zich met een man minder naar een 1-0-overwinning, maar door de 3-0-nederlaag uit de heenwedstrijd is het veroordeeld tot de play-offronde van de Conference League.
The post Tienkoppig Cercle klopt Molde en gaat met

Lees meer »

LIVE. Zelensky: “Oekraïense inval in Rusland moet bufferzone creëren”

Rusland ontkent een mediabericht over geplande, geheime onderhandelingen voor een gedeeltelijk staakt-het-vuren. De Amerikaanse krant ‘Washington Post’ had bericht dat het Oekraïense offensief in het Russische Koersk plannen voor zulke gesprekken doorkruist heeft. En de Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko zegt dat hij troepen gestuurd heeft naar de volledige grens met Oekraïne. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in

Lees meer »

Tot rust komen met Tom Waes, terugkeer van ‘Man bijt hond’ en nieuw jasje voor MNM: dit is het najaar bij VRT

Op VRT 1 doet Tom Waes in ‘Kalm Waes’ dit najaar een stressexperiment én keert ‘Man bijt hond’ terug. Op VRT Canvas zoekt Joris Hessels vrijwilligers die ‘Willy’s boot’ zeevaardig willen maken. VRT MAX pakt uit met ‘Verscheurd Amerika’, de eerste documentaire in samenwerking met VRT NWS. Radiozender MNM pakt uit met een ander logo en huisstijl en nieuwe programma’s.

Lees meer »

Bijna 200.000 bezoekers voor Bollekesfeest in Antwerpen

Het Bollekesfeest in Antwerpen heeft dit weekend bijna 200.000 bezoekers getrokken. Dat is iets minder dan vorig jaar. Zowel op de Grote Markt als op de Groenplaats waren er gratis optredens van live artiesten en DJ’s, en kon je iets eten en drinken. Er zijn 550 vaten Bollekesvaten leeg getapt.

Lees meer »

Tim Walz aanvaardt formeel nominatie voor vicepresident na bevlogen en pakkende toespraak over vruchtbaarheidsproblemen

Tim Walz, de running mate van Kamala Harris, heeft formeel de nominatie voor vicepresident aanvaard op de derde avond van de Democratische Conventie in Chicago. Walz, zichtbaar onder de indruk van de omvang van het publiek, prijst in zijn toespraak zijn gewone komaf en krijgt het publiek stil wanneer hij het heeft over de vruchtbaarheidsproblemen van zijn gezin.

Lees meer »