Eerste minister Alexander De Croo (Open VLD) kandidaat burgemeester bij gemeenteraadsverkiezingen in Brakel

Eerste minister Alexander De Croo trekt in oktober de Open VLD-lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in Brakel. Hij is daarmee kandidaat burgemeester. Het is de 3e keer dat hij de Brakelse lijst trekt. Zijn vader, Herman De Croo, is lijstduwer. 

Meer krantenkoppen in België

Passagier (27) met bloedend hoofd na haartransplantatie weigert vliegtuig uit te gaan: “Als wij niet mogen vliegen, mag niemand dat”

Een vliegtuigpassagier in de Amerikaanse stad Miami is om een opmerkelijke reden het toestel uitgegooid. Hij had net een haartransplantatie ondergaan, maar vlak voor de vlucht begon zijn hoofd ineens hevig te bloeden. De crew maakte zich zorgen om de man en wees hem naar de uitgang. Hier luisterde hij niet naar en daarom moest de politie ingrijpen.

Lees meer »

Bruggeling (64) sukkelt in kanaal met fiets maar kan door politie gered worden: “Hij was onderkoeld, maar stelt het wel”

Een 64-jarige Bruggeling is woensdagnacht met z’n fiets in het kanaal Brugge-Oostende beland. De politie kon de onfortuinlijke zestiger uit het water redden nadat z’n ongeruste echtgenote alarm had geslagen. “Hoe lang hij al precies in het water lag, is niet duidelijk”, zegt woordvoerder Christian Scheltens. “Maar hij stelt het gelukkig goed.”

Lees meer »

Tips voor een geslaagde zomeroutfit van VRT-stylist Heinz Gijbels: “Waarom altijd zo bloot? De straat is toch geen strand?”

Eerst een paar koele dagen, dan weer tropische temperaturen. Tijdens een Belgische zomer kan je je maar beter voorbereiden met verschillende soorten kledij. Heinz Gijbels is stylist op de VRT en verantwoordelijk voor de outfit van heel wat schermgezichten. In de nieuwste aflevering van ‘Mens erger je niet’, de podcast van het Radio2-programma ‘WinWin’, geeft hij tips voor een geslaagde

Lees meer »

Kimmer Coppejans en Joris De Loore kennen hun tegenstanders in kwalificaties US Open

Bruggeling Joris De Loore (ATP 211) moet maandag in de eerste kwalificatieronde voor de US Open voorbij de Amerikaan Tristan Boyer (ATP 233). Kimmer Coppejans uit Oostende komt in de eerste voorronde uit tegen de Boliviaan Murkel Alejandro Dellien Velasco (ATP 177).
The post Kimmer Coppejans en Joris De Loore kennen hun tegenstanders in kwalificaties US Open appeared first

Lees meer »