Eerste dag van Republikeinse conventie bewijst dat Trump enkel nog vrienden heeft

Hét nieuws, de keuze voor J.D. Vance als running mate, verklapte Donald Trump op Truth Social: maar ook zonder deze primeur, zette de Conventie in Milwaukee al een zegezeker feest in.

 

Meer krantenkoppen in België

Doodrijder van jong gezin blijft maand langer in de cel: “Zijn spijtbesef wordt met het moment groter”

De autobestuurder die afgelopen zaterdagnacht onder invloed van alcohol een jong gezin op de E403 in Ruddervoorde van de baan maaide blijft een maand langer in de cel. Dat besliste de Brugse raadkamer. Het verkeersongeval eiste een loodzware tol: Janick (29), Janice (30) en Maithé (8) overleden ter plaatse in het verhakkelde wrak. De 50-jarige Jurgen L. verblijft sindsdien zelf

Lees meer »

Berre over ‘Break’em All’ bij ‘Tien om te Zien’ én ‘Zomerhit’: “Het is een ballad, eerder een Winterhit, dan een Zomerhit!”

Drie jaar geleden leerden we Berre kennen tijdens ‘Zomerhit’. Vanaf toen was hij iet meer weg te slaan op de podia. Ook in ‘Tien om te Zien’ en op ‘Zomerhit’ is Berre drie jaar later er nog telkens bij. Op zaterdagavond 24 augustus zingt hij op de VRT ‘Break’em All’ in ‘Zomerhit’ én op zondagavond 1 september brengt hij hetzelfde

Lees meer »

Kristof Huyghe (KAVR): “Geniet van stratenlopen”

De 50-jarige Kristof Huyghe doorliep alle jeugdreeksen bij de Koninklijke Atletiek Vrienden Roeselare. Als 19-jarige hing hij zijn spikes een tijdje aan de spreekwoordelijke haak om fervent wielertoerist te worden. Maar in 2000 keerde hij terug naar zijn oude liefde: het lopen.
The post Kristof Huyghe (KAVR): “Geniet van stratenlopen” appeared first on KW.be.

Lees meer »