Een Tourrit die alleen bedacht kon worden door iemand met een hartgrondige hekel aan wielrenners

 

De Tour heeft geen plaats voor wanhoop. Wie niet gelooft dat elke dag een dienblad vol nieuwe kansen serveert, gaat beter naar huis. Het doet er niet toe dat alles, van voorbeschouwing tot statistiek, op het tegendeel wijst; overtuiging is een plicht.

 

Meer krantenkoppen in België

Helft investeerders wil straks opnieuw intekenen op staatsbon: “Maar er zijn betere alternatieven”

De vraag die bankiers wakker houdt: wat gaan de honderdduizenden investeerders in de staatsbon doen met de 22 miljard euro die binnen twee weken vrijkomt? Beleggen op de beurs, parkeren op een spaarboekje, investeren in vastgoed… Het kan allemaal, maar verrassend: zowat de helft stopt zijn geld meteen in de nieuwe staatsbon. “Er zijn nochtans betere alternatieven”, zegt HLN-geldexpert Pascal

Lees meer »

Bondsparket gaat Antwerp vervolgen voor vuurpijlen naar Gustaf Nilsson en Club-fans

Het bondsparket van de Belgische Voetbalbond (KBVB) wil zeker een vervolg stellen aan de vuurpijlen die de Antwerp-fans zondag in het slot van Club Brugge-Antwerp afstaken. Dat meldt bondsprocureur Ebe Verhaegen maandagmiddag aan Belga. Mogelijke straffen zijn boetes en wedstrijden achter gesloten deuren.
The post Bondsparket gaat Antwerp vervolgen voor vuurpijlen naar Gustaf Nilsson en Club-fans appeared first on

Lees meer »

Wall Street kent beste week van het jaar

De stemming op Wall Street was vrijdag nog altijd positief, na de stevige opmars een dag eerder. De bekende beursindex Dow Jones eindigde 0,24 procent hoger op 40.659,76 punten. De brede S&P 500-index en techgraadmeter Nasdaq wonnen met hetzelfde percentage, tot respectievelijk 5.554,25 en 17.631,72 punten.

Lees meer »

LIVE CLUB-ANTWERP (13u30). Hayen, met de rug tegen de muur, verkiest Tzolis boven Jutglà – Keita start bij de Great Old

Hoogspanning in het Jan Breydelstadion. Club Brugge staat met de rug tegen de muur tegen aartsrivaal Royal Antwerp FC. Nicky Hayen opteert voorin voor het trio Skov Olsen, Nilsson, Tzolis. Bij de bezoekers speelt Keita, van wie verwacht wordt dat hij nog een transfer maakt. Pakt blauw-zwart z’n eerste zege dit seizoen, of wordt de situatie voor Hayen nog wat

Lees meer »

Oosterweelwerken lopen drie jaar vertraging op, onder andere door PFAS

De werken aan de Oosterweelverbinding in Antwerpen zullen pas einde 2033 klaar zijn, en niet in 2030 zoals eerder werd aangekondigd. De vertraging heeft onder meer te maken met de PFAS-vervuiling. “Door een langere doorlooptijd van vergunningen en bijkomende onderzoeken door PFAS zullen alle verbindingen van Oosterweel pas in 2033 klaar zijn”, zegt Annik Dirkx van Lantis.

Lees meer »

Drie vrienden van drenkeling in Blankenberge verhoord over mogelijk schuldig verzuim

Drie vrienden van de 37-jarige Bulgaar die levenloos werd aangetroffen op het strand van Blankenberge, zijn door de politie verhoord over mogelijk schuldig verzuim. Dat bevestigt de raadsman van een verdachte. Volgens zijn vrienden ging het slachtoffer maandagavond in dronken toestand zwemmen.
The post Drie vrienden van drenkeling in Blankenberge verhoord over mogelijk schuldig verzuim appeared first on KW.be.

Lees meer »

Open VLD Staden stelt volledige lijst voor… zonder Francesco Vanderjeugd

In Staden heeft Open Vld zijn lijst klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen. Politiek debutante Veronique Devreker trekt de lijst nadat burgemeester Francesco Vanderjeugd aangaf geen kandidaat meer te zullen zijn. Dit gebeurde nadat hij in het oog van de storm kwam te staan toen bleek dat hij een intiem filmpje had laten zien aan een aantal jongeren. Huidig eerste schepen Geert

Lees meer »