“Camille of Sabrina Carpenter?” Fans spotten opvallende gelijkenissen tussen hun videoclips

“Nu weten we waar Camille haar inspiratie vandaan haalt.” Momenteel is er op TikTok veel te doen rond Camilles videoclip van ‘Oeh La La La’. De clip vertoont volgens sommigen namelijk enkele gelijkenissen met de muziekvideo van ‘Espresso’, een nummer van de Amerikaanse zangeres Sabrina Carpenter. Zo komen in beide clips een paar keer dezelfde dansbewegingen voor. 

Meer krantenkoppen in België

Bart De Wever maandag naar de Koning: nog weekend werk om basisakkoord uit de brand te slepen

Zeven uur lang zaten de partijvoorzitters van N-VA, Vooruit, CD&V, MR en Les Engagés gisteren samen. Alhoewel: af en toe werd er gepauzeerd én waren er ook één-op-één gesprekken met formateur Bart De Wever (N-VA). Die lijkt maandag naar de koning te kunnen trekken met een basisakkoord, tenminste als hij dit weekend groen licht krijgt van zijn coalitiepartners. Hoe liggen

Lees meer »

Leah Thys maakt geen grote reizen meer sinds overlijden van echtgenoot: “Zonder Jos is vakantie niet meer hetzelfde”

“Reizen met of zonder hem, dat kan je niet vergelijken.” Sinds het afscheid van haar man Jos, nu drie jaar geleden, hoeven de grote reizen voor Leah Thys (79) niet meer. Maar herbronnen in het vakantiehuisje dat ze samen kochten in Frankrijk, daar kijkt ze wél telkens nog naar uit. In ‘Dag Allemaal’ haalt de ‘Thuis’-actrice mooie herinneringen op aan

Lees meer »

Beelden tonen hoe Oekraïners met luchtaanval brug in Koersk vernietigen

De Oekraïense troepen hebben een brug over de Sejm-rivier in Koersk vernietigd. In de voorbije dagen werden al een aantal pogingen ondernomen. Luchtmachtcommandant Mykola Oleshchuk bewijst nu met een filmpje dat het opzet geslaagd is. Zo’n 30 dorpen in de buurt van Glushkovo zouden hierdoor afgesneden zijn van de buitenwereld. De Russen hebben naar verluidt wel al een pontonbrug gebouwd

Lees meer »

Legertop Oekraïne meldt Russische luchtaanval op Kiev

De Oekraïense legertop meldt opnieuw Russische luchtaanvallen op hoofdstad Kiev en elders in het land. De toestand rond de kerncentrale bij de Oekraïense stad Zaporizja is aan het verslechteren. Dat laat Rafael Grossi, de algemeen directeur van het Internationaal Atoomenergieagentschap, weten. Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in deze liveblog.

Lees meer »

Onderzoek toont “onnodige” naaktfouilles bij kinderen door Britse politie aan

De helft van naaktfouilles op kinderen zijn onnodig en leiden nergens toe, zo hekelt de Britse kinderrechtencommissaris Rachel de Souza in een nieuw onderzoeksrapport. Ook blijkt dat zwarte kinderen vier keer vaker worden gefouilleerd dan kinderen van andere etnische groepen. “Dit trekt de noodzaak van een dergelijke opdringerige praktijk in vraag”, aldus de kinderrechtencommissaris.

Lees meer »

Winkelcentrum Donetsk in lichterlaaie: “Minstens twee doden en zeven gewonden”

Bij een aanval op een winkelcentrum in de door Rusland bezette stad Donetsk zijn zeker twee doden en zeven gewonden gevallen. Dat melden lokale autoriteiten en het Russische staatspersagentschap Tass. Op beelden van het Russische persbureau Ria Novosti is te zien hoe dikke rookpluimen opstijgen uit een volledig afgebrand gebouw.Volg alle ontwikkelingen rond de oorlog in Oekraïne in deze liveblog.

Lees meer »

Hoe 0,000000001 gram per ml clostebol Sinner in opspraak brengt: heeft het tennis een affaire à la Contador? Een dopingexpert antwoordt

De dopingzaak rond tennistopper Jannik Sinner – vrijgesproken na een positieve test op clostebol – doet veel stof opwaaien, met zelfs tenniscollega’s die hem openlijk aanvallen. Maar wat als zijn verdediging steek houdt? En wat zegt de gevonden hoeveelheid van 0,00000001 gram per ml clostebol in zijn urine? Doping-expert Peter Van Eenoo over enkele hamvragen rond de affaire-Sinner.

Lees meer »

Alain Delon wordt zaterdag op eigen landgoed begraven

De Franse filmster Alain Delon wordt zaterdag begraven. Dat heeft oud-bisschop Jean-Michel Di Falco woensdag bekendgemaakt. Hij bevestigde daarmee berichten van CNews en BFMTV. De voormalige bisschop van het bisdom Gap, in de Franse Alpen, zal voorgaan in de begrafenisplechtigheid.

Lees meer »