Belgische werknemers vandaag ‘bevrijd’ van belastingen

De Belgische werknemers vieren maandag ‘Tax Liberation Day’, de dag van het jaar vanaf wanneer ze in theorie niet langer belastingen betalen en dus voor eigen rekening beginnen te werken. Dat blijkt uit een studie van de economische denktank Molinari in samenwerking met adviesbureau EY.

 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

De grote vakantie duurt nog een goeie week. Voor sommigen is dat duidelijk niet te vroeg.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Cercle Brugge vindt vervanger van Jesper Daland in Franse derde klasse

Cercle Brugge heeft zich versterkt met Dalangunypole Gomis, zo bevestigt de Vereniging dinsdag via zijn website. De Franse verdediger verlaat derdeklasser Sochaux en ondertekende in het Jan Breydelstadion een contract van vier seizoenen, met een optie op een extra jaar.
The post Cercle Brugge vindt vervanger van Jesper Daland in Franse derde klasse appeared first on KW.be.

Lees meer »

Boezemvrienden Patrick en Peter zetten met zeilboot koers naar Brazilië: “Eten, slapen en varen op elf meter”

Oostendenaars Peter Gombert (59) en Patrick Dekeyser (61) zijn bezig aan de reis van hun dromen: een zeiltocht over de Atlantische Oceaan die hen in zes maanden van Nieuwpoort, via Madeira, de Canarische Eilanden, Kaapverdië en Fernando do Noronha naar de Braziliaanse kust moet brengen. Wij konden hen spreken in Las Palmas, waar hun boot momenteel aangemeerd ligt. “We hebben

Lees meer »

Grote brand in bouwbedrijf Danilith Delmulle in Wortegem-Petegem, dikke rookpluim in ruime omgeving zichtbaar

Er woedt een grote brand in het bouwbedrijf Danilith Delmulle in Wortegem-Petegem in Oost-Vlaanderen. In de ruime omgeving is een dikke rookpluim te zien, tot in Waregem waar Waregem Koerse plaatsvindt. De hulpdiensten zijn ter plaatse en proberen het vuur onder controle te krijgen. Mensen in de omgeving wordt gevraagd om ramen en deuren gesloten te houden en het ventilatiesysteem

Lees meer »

Na zes jaar verlaat babyspeciaalzaak Evadorable Torhout: “We keren terug naar roots in Ardooie”

Na ruim zes jaar trekt de babyspeciaalzaak Evadorable weg uit Torhout. Eva D’Hondt (29) verhuist haar onderneming vanuit de Rijselstraat naar het gehucht De Tassche in Ardooie vlakbij Roeselare. Het is er voor haar en haar man Jelle Vercruysse (30) thuiskomen, want ze groeiden in de brede regio op.
The post Na zes jaar verlaat babyspeciaalzaak Evadorable Torhout: “We

Lees meer »

Slachtoffers van windhoos in Nieuwpoort hebben ziekenhuis verlaten: “Extra maatregelen genomen, maar we stonden machteloos hiertegen”

Alle slachtoffers die zaterdagmiddag na de windhoos op de braderie en het springkastelendorp op de Sint-Bernardusfeesten in Nieuwpoort naar het ziekenhuis werden gebracht, zijn intussen weer thuis. Er vielen twaalf gewonden, van wie er zes naar het ziekenhuis moesten. “Een dame liep wat ernstigere verwondingen op door een stuk buis in het gezicht waarbij haar gebit ernstig beschadigd raakte”, zegt

Lees meer »

Durbuy voorlopig niet kip met gouden eieren voor Marc Coucke: wij doken in de cijfers van zijn imperium

Durbuy is (voorlopig) niet Marc Couckes kip met de gouden eieren. Zoveel blijkt uit de nieuwe jaarrekeningen van de verblijfs- en vrijetijdsactiviteiten in het Ardeense stadje. Wij doken in de cijfers en ontdekten dat onder meer Couckes vijfsterrenhotel Sanglier en golfclubs nog altijd (zwaar) verlieslatend zijn, terwijl het avonturenpark intussen wel al fraaie groene cijfers neerzet.

Lees meer »