Belegger zet onverminderd in op ‘Trump-trade’

06:36 Hoe groot ook de politieke schok, beleggers reageren vrij rustig op de moordpoging op Amerikaans presidentskandidaat Trump. Het basisscenario blijft een Trump-zege in november. 

Meer krantenkoppen in België

Barbara Sarafian werd door theatericoon Dora Van der Groen van toneelschool gestuurd: “Ik weet nog altijd niet waarom”

“Ik was vooral erg zoekende”, vat Barbara Sarafian (56), de nieuwe kotmadam van VTM, haar eigen studententijd samen. Die verdeelde ze over Brussel, Gent en Antwerpen om uiteindelijk als selfmade actrice en ondernemer haar plaats te vinden. Een verhaal van vallen en opstaan dankzij een prof die haar op de juiste weg zetten tijdens een examen en de boycot door

Lees meer »

Gloednieuw concept ‘Midimanche’ strijkt neer op Domein Vossenberg: topbeleving van de middag tot middernacht

Ann Vantomme en haar zoon Greg Mahau zetten hun schouders onder een gloednieuw concept: Midimanche. Daarbij serveren ze hun gasten een zintuiglijke ervaring, van ‘s middags tot middernacht. De initiatiefnemers laten zich leiden door de vier elementen. Op de eerste Midimanche staat ‘lucht’ centraal en is er een luchtballonvaart te winnen.
The post Gloednieuw concept ‘Midimanche’ strijkt neer op

Lees meer »

Ook immo strijdt mee om de staatsbonmiljarden: “Vastgoed rendeert beter dan wat banken bieden”

Na de banken jaagt nu ook de immosector op de miljarden van de staatsbon. Vastgoedexperts ERA en Investr voorspellen een heropleving van investeringsvastgoed. “Een goed huurhuis levert nu al een hoog nettorendement, meer dan andere veilige niet-vastgoedbeleggingen. En dat zal de komende jaren alleen maar stijgen.” Waarom zijn zij daar zo zeker van? Hoeveel rendement levert een huurhuis of -appartement

Lees meer »

Bloedtaart voor jarige leeuw Nestor in Bellewaerde Park Ieper

Wie vandaag op bezoek was in Bellewaerde Park in Ieper, had een speciale dag uitgekozen. Want leeuw Nestor viert er zijn 12e verjaardag. Nestor is nog maar 1 jaar in Ieper, hij is in Antwerpen geboren. Nestor is de leeuw die in maart leeuwin Maya doodbeet. Voor zijn verjaardag kreeg hij van de dierenverzorgers een wel heel speciale taart.

Lees meer »

Hotel Cordoeanier in Brugge krijgt make-over: “Alle kamers krijgen airco”

Jannetien Veireman en Korneel Broos staan voor een grondige verbouwing van hun hotel, met bijhorende bar, Rose Red in de Cordoeanierstraat. “Het hotel zal vanaf september tot juli volgend jaar gesloten zijn en de bar tot midden oktober”, zegt Korneel. “Jammer, maar een grondige vernieuwing drong zich echt wel op.”
The post Hotel Cordoeanier in Brugge krijgt make-over: “Alle

Lees meer »

“Met een beschadigde ID-kaart raak je het TUI-vliegtuig niet in”: Jurgen zag zijn vakantie bijna in het water vallen

Een barst in de identiteitskaart. Dat kostte Jürgen Vanderbeken uit Zwevegem bijna een ontspannende familievakantie op Mallorca. De TUI-medewerker aan de check-inbalie op de luchthaven weigerde hem toe te laten in het vliegtuig. “Twee weken daarvoor ben ik met diezelfde identiteitskaart nog perfect heen en weer gevlogen naar Italië. Dit had meer te maken met het ego van de baliemedewerker.”

Lees meer »

Geert (60) op internationaal houtsymposium: “Waardering krijgen is fijn”

Voor de vierde keer werd kunstenaar Geert Vanderplancke (60) uit Oostduinkerke geselecteerd voor het zomerse International Wood Sculpture Symposium in het Deense Ringkobing. Zijn ‘Waterlelie’ kreeg er, net zoals zijn vorige creaties, een plek in een openbare ruimte.
The post Geert (60) op internationaal houtsymposium: “Waardering krijgen is fijn” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Het weerzinwekkende dubbelleven van Dominique Pélicot: “Hij ordende de filmpjes waarin zijn vrouw verkracht werd netjes op datum”

Zorgzaam en attent. Zo omschreef de Franse Gisèle haar man met wie ze al vijftig jaar gelukkig samen was. Tot ze op een politiebureau te horen kreeg dat ze in de voorbije negen jaar door 82 verschillende mannen 92 keer werd verkracht. Onder hen haar eigen man, die haar voortdurend drogeerde. Dit is het waanzinnige verhaal van die man, het

Lees meer »

Open Monumentendag in ‘Kerk-kathedraal’ van Harelbeke

Op Open Monumentendag zet de Sint-Salvatorkerk in Harelbeke, ook wel de kerk van Dewez genoemd, de poort wijd open voor zes gegidste rondleidingen. Het is een initiatief van De Roede van Harelbeke en de Stadsgidsen van Harelbeke. De gidsen van dienst zijn historicus Fhilip Vannieuwenhuyze en Corine Buysens.
The post Open Monumentendag in ‘Kerk-kathedraal’ van Harelbeke appeared first on

Lees meer »