Anouk Matton vindt het moeilijk om zoontje achter te laten: “Als London vraagt om niet weg te gaan, breekt mijn hart”

Voor haar werk als dj reist Anouk Matton (31) de wereld rond, maar eigenlijk is de vrouw van Dimitri Vegas (42) het liefst zo veel mogelijk thuis bij hun zoontje London (3). “Dimi en ik zijn heel blij als we eens een avondje in de zetel kunnen zitten”, lacht ze in een interview met ‘Story’ over haar drukke festivalzomer en haar gezin. Komt er snel een broertje of een zusje bij voor London. 

Meer krantenkoppen in België

‘Appeltje’, de vrouw voor wie mannen moorden en helikopters kapen: “Ze is extravert, spontaan en welbespraakt, maar dat is slechts een sociale façade”

“Oh shit, shit. Den Andy is hier terug”, Kristel ‘Appeltje’ Appelt is hysterisch aan de lijn met de dienst 101. De operator weet niet wat hij hoort: “Andy? Dat kan niet”, want Andy ligt half dood op de grond en wordt op dat moment bijgestaan door hulpverleners. Kort voordien poseerde ‘Appeltje’ — later bekend als de ‘helikopterbruid’ — nog met

Lees meer »

Bezieler van Ment TV Marc Hallez (55) lanceert nieuwe zender: “We willen nu 2 miljoen kijkers bereiken”

Marc Hallez van Ment TV richtte met Ment 55 onlangs een tweede zender op: “We willen met beide zenders binnenkort 2 miljoen kijkers bereiken”, zegt Marc. Hij maakte voor zijn populaire tv-zender ooit de eerste opnames in Oostende en houdt in de badstad jaarlijks de uitreiking van de Vlaamse muziekprijzen De Loftrompetten.
The post Bezieler van Ment TV Marc

Lees meer »

Nederlandse presentator Gordon woont niet langer in Dubai sinds hij er boete van 50.000 (!) euro kreeg

Het afgelopen anderhalf jaar was dramatisch voor de Nederlandse zanger en presentator Gordon (56), bij ons bekend als jurylid in ‘K2 zoekt K3’. Zijn verloving werd verbroken, zijn televisiecarrière stopte en hij moest zijn concerten afblazen. En nog meer rampspoed kwam op Gordons pad: in Dubai kreeg hij een monsterboete, waarna hij besloot om naar Nederland terug te keren. Ook

Lees meer »

Taylor Swift was bang en voelde zich schuldig na terreurdreiging in Wenen: “Maar autoriteiten dankbaar dat we rouwden over concerten en niet over levens”

Taylor Swift heeft voor het eerst gereageerd op het annuleren van haar concerten in Wenen wegens terreurdreiging. In een bericht op Instagram zegt de 34-jarige Amerikaanse zangeres dat ze bang was en zich schuldig voelde. “Maar ik was ook de autoriteiten dankbaar omdat we dankzij hen rouwden over concerten in plaats van levens”, aldus Swift.

Lees meer »