Actrice beweert dat aanslag op Donald Trump in scène werd gezet: “Waar kwam dat bloed vandaan?”

De Amerikaanse actrice Amanda Seales (43), bekend van de HBO-reeks ‘Insecure’, zorgt voor opschudding met controversiële uitspraken over de aanslag op voormalig president Donald Trump (78). Ze beweert dat die in scène is gezet, om zijn campagne kracht bij te zetten. “Je hoorde de schoten amper.” 

Meer krantenkoppen in België

Experten bezorgd over zwemniveau jeugd

Na de recente verdrinkingen luiden experten de alarmbel over het zwemniveau bij jongeren. Ze willen absoluut vermijden dat ook in het lager onderwijs de eindterm voor zwemmen zou worden geschrapt, klinkt het maandag in de kranten van Mediahuis.

Lees meer »

“Dacht niet dat ik zoveel haat zou krijgen”: veelbesproken breakdancer reageert op “verschrikkelijke” kritiek

Eén van dé opvallendste momenten van de voorbije Olympische Spelen was ongetwijfeld het breakdancenummer van de Australische Raygun. Door haar opmerkelijke moves ging ze viraal, maar werd ze ook het mikpunt van spot. Er werden zelfs vragen gesteld over de manier waarop ze op de Spelen geraakt is. In een Instagram-video reageert ze nu op de vele kritiek. “Het is

Lees meer »

“Gender is niet zwart-wit”: Joben (59) vraagt met huwelijk aandacht voor intersekse personen

Joben Benoot (59) en Folkert Schellekens (54) stappen op zaterdag 24 augustus, na 25 jaar samen, in het huwelijksbootje in het stadhuis van Damme. Daarmee onderstrepen ze hun liefde, maar willen ze ook de jarenlange zoektocht naar erkenning voor de genderidentiteit van Joben in de aandacht brengen.
The post “Gender is niet zwart-wit”: Joben (59) vraagt met huwelijk aandacht

Lees meer »

Kürt Rogiers nam nieuw programma op terwijl zijn mama ernstig ziek was: “Heeft me enorm geholpen in verwerkingsproces”

Kürt Rogiers (53) slaat een nieuwe weg in. Dit najaar wordt de ‘Familie’-acteur het gezicht van de humaninterestreeks ‘Tussen leven en dood’, een programma over mensen die op het nippertje aan het ergste zijn ontsnapt. De presentator ruilt daarmee de fictie-set en luchtige tv-spelletjes in voor meer diepgang. “Die verhalen komen keihard binnen, maar zetten alles in perspectief”, vertelt Rogiers,

Lees meer »

KLJ Wijtschate klaar voor driedaags feestweekend

Afgelopen week trokken de jongens en meisjes van de KLJ Wijtschate op promotour voor hun feestweekend dat plaatsvindt op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus.
The post KLJ Wijtschate klaar voor driedaags feestweekend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Perenoogst van start gegaan: “Minder peren maar van goede kwaliteit”

Vandaag is de perenpluk van start gegaan. De oogst dit jaar zal wellicht 25 tot 30 procent lager liggen dan vorig jaar door nachtvorst, regen en onweer dit voorjaar. De Boerenbond roept de federale onderhandelaars op om onze fruittelers beter te beschermen tegen concurrentie uit het buitenland, onder meer door flexijobs mogelijk te maken in de sector.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Israël: twee Hamasstrijders gedood bij luchtaanval

De Israëlische onderhandelaars hebben na nieuwe vredesonderhandelingen over Gaza “hun voorzichtig optimisme uitgedrukt”. Dat meldt het kabinet van premier Benjamin Netanyahu. “Er is hoop dat de belangrijke druk van de Verenigde Staten en de onderhandelaars op Hamas ervoor zal zorgen dat Hamas zijn verzet tegen het Amerikaanse voorstel staakt”, aldus het persbericht. In dat voorstel staan “aanvaardbare elementen voor Israël”,

Lees meer »

In Oostduinkerke werd startschot gegeven van 51ste editie van Vierdaagse van de IJzer: “Meer dan 8.000 voorinschrijvingen”

Op maandag 19 augustus werd in Oostduinkerke het startschot gegeven van de 51ste editie van de Vierdaagse van de IJzer. De genodigden en militaire overheden werden ontvangen met een drankje aan het openluchtzwembad op de Zeedijk waarna ze plaatsnamen op de tribune waar de openingstoespraak van burgemeester Marc Vanden Bussche en Isabelle Lahaye, luitenant-kolonel van het Vliegwezen, stafbrevethouder en militair

Lees meer »