77-jarige klasgenoten uit Oostvleteren komen samen

Voor de zevende keer kwamen alle klasgenoten uit Oostvleteren en geboren in 1947 bijeen.

De laatste keer was in 2022. De vraag was om geen vijf jaar meer tussen te laten, gezien de ai’s en de oei’s steeds vaker opduiken. Dus voortaan om de twee jaar. Tijdens de laatste twee jaar zijn er twee klasgenoten gestorven. Gilbert Vandevoorde en Jan Vandermarliere. Frieda Declerck, Willy Van Lerberghe en Noël Coene lieten zich verontschuldigen. Van de klasgenoten bij de dames is iedereen nog in leven, bij de mannen zijn er vier overleden. (RVL)

The post 77-jarige klasgenoten uit Oostvleteren komen samen is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

Jelle (27) overleden na slopende strijd tegen kanker: “Zo sterk en vol moed, ging jij maar door”

Amper vijf weken nadat Jelle Casier (27) uit Londerzeel zijn levensverhaal deelde in deze krant, is hij overleden aan de gevolgen van kanker. Jelle liet een diepe indruk achter op iedereen die hem kende, met zijn levenslust en vastberadenheid om te blijven strijden tegen de ziekte. “Ook wanneer je hart in het donker stond, bleef jij ‘boiten’ in het licht”,

Lees meer »

Vrouw (62) uit Nederlandse Terneuzen belandt met driewieler in vaartje in Schore

Een 62-jarige vrouw uit het Nederlandse Terneuzen is deze middag op vakantie met haar man met haar driewieler in het water geraakt in Schore bij Middelkerke. Er snelden duikers van de brandweer toe maar de vrouw kon door een buurtbewoner met een ladder uit het water worden gehaald. “Ze is gelukkig helemaal oké”, zegt haar Nederlandse echtgenoot.
The post

Lees meer »

LIVE VUELTA. Eerste bergrit bezig, Van Aert maakt zich geen illusies: “99% zeker dat ik rode trui straks kwijt ben”

De vierde etappe van deze Vuelta is de eerste op Spaanse bodem én de eerste voor de klassementsmannen. Aankomst van deze bergetappe ligt op de Pico Villuercas, een klim van bijna 15 kilometer met vooral aan het eind enkele oersteile kilometers met pieken tot 20%. Verliest een favoriet hier al van z’n pluimen? En hoe verloopt de dag voor leider

Lees meer »

Forza Izegem: Justine Ghekiere wint bergrit in de Tour de France Femmes én doet opnieuw goede zaak voor de bolletjestrui

Justine Ghekiere (AG Insurance-Soudal) uit Izegem heeft de zevende etappe in de Tour de France Femmes gewonnen. Op de flanken van Le Grand-Bornand maakte ze het zegegebaar, in de bolletjestrui bovendien.
The post Forza Izegem: Justine Ghekiere wint bergrit in de Tour de France Femmes én doet opnieuw goede zaak voor de bolletjestrui appeared first on KW.be.

Lees meer »

!Mpuls koopt gewezen wijkschool in de Laagweg in Wervik voor sociale huisvesting

Woonmaatschappij !Mpuls Menen-Wervik heeft de oude wijkschool in het begin van de Laagweg in Wervik aangekocht voor een cohousingproject. Inwoners van onder meer wijk De Riemeers verhuizen nu naar hier. De woningen worden gebruikt voor sociale huisvesting.
The post !Mpuls koopt gewezen wijkschool in de Laagweg in Wervik voor sociale huisvesting appeared first on KW.be.

Lees meer »

Geen bewijs voor poging ontvoering Van Quickenborne

Er is niet genoeg bewijslast om zes Nederlanders juridisch te linken aan de poging tot ontvoering twee jaar geleden van toenmalig minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld). De poging tot gijzeling is uit de eindvordering van het openbaar ministerie gehaald, zo meldt ‘Het Nieuwsblad’.

Lees meer »

Beleggers spijzen schatkist met recordbedrag

De opbrengst van de roerende ­voorheffing, een belasting op ­rente-inkomsten en dividenden, is in het eerste halfjaar van 2024 gestegen naar een record van 3,9 miljard euro. Dat is ruim 800 miljoen of 27 procent meer dan in de eerste helft van vorig jaar, blijkt uit cijfers van de federale overheidsdienst Financiën in De Tijd.

Lees meer »

Purperen pracht op een bloeiende Kalmthoutse Heide

Het is midden augustus en natuurliefhebbers weten wat dat betekent: de heide staat weer volop in bloei. Ook de Kalmthoutse Heide kleurt deze dagen prachtig paars. Door het natte weer van de afgelopen maanden is het stuk natuurgebied vroeger dan normaal in bloei gekomen, maar geen nood: wandelaars kunnen er ook de komende weken nog volop genieten van de purperen

Lees meer »

d’Elice sfeer- en poolcafé opent vandaag deuren en introduceert nieuwe unieke initiatieven

De gewezen Shooters in de Oude-Vestingsstraat is dankzij Elice Puype (36) haast onherkenbaar. Het nieuwe sfeer- en poolcafé werd gezellig heringericht met verschillende zithoekjes, The Cave en een open podium. Elice introduceert ook poly pool en pool dating. “d’Elice is een familiaal volkscafé waar iedereen welkom is en je nieuwe mensen kan leren kennen.”
The post d’Elice sfeer- en

Lees meer »