Zelfs bij een aanslag denkt Trump aan de beeldvorming: “Fight, fight, fight!”

Noem het verbetenheid, aandacht zoeken of moed, maar zelfs seconden nadat een aanslag op zijn leven was gepleegd, pompte Donald Trump zijn fans nog op met vuistbewegingen en “Fight, fight, fight!”

 

Meer krantenkoppen in België

Geen bewijs voor poging ontvoering Van Quickenborne

Er is niet genoeg bewijslast om zes Nederlanders juridisch te linken aan de poging tot ontvoering twee jaar geleden van toenmalig minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld). De poging tot gijzeling is uit de eindvordering van het openbaar ministerie gehaald, zo meldt ‘Het Nieuwsblad’.

Lees meer »

Muziekfestival Land of Love hoopt op de zon: “10.000 mensen op zaterdag moet perfect mogelijk zijn”

Sinds het ook in Vlaanderen volop zomert, boomt de kaartenverkoop voor de zevende editie van het muziekfestival Land of Love. De organiserende vzw Festivents heeft er alle vertrouwen in dat op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus de publieke opkomst massaal wordt. Het doel op zaterdag? 10.000 mensen.
The post Muziekfestival Land of Love hoopt op de zon: “10.000

Lees meer »

Nieuw bos in Groot-Anzegem wordt omgedoopt tot ‘Vlinderbos’: “Dit is een grote stap in de vergroening van de regio”

Het nieuwe bos in Vichte heeft een naam: ‘Vlinderbos’ en werd dinsdag ingehuldigd. De keuze kwam tot stand na een oproep aan de inwoners, waarbij meer dan tachtig suggesties werden ingediend. Een onafhankelijke jury boog zich over de inzendingen en selecteerde uiteindelijk de naam ‘Vlinderbos’ als winnaar.
The post Nieuw bos in Groot-Anzegem wordt omgedoopt tot ‘Vlinderbos’: “Dit is

Lees meer »

‘Appeltje’, de vrouw voor wie mannen moorden en helikopters kapen: “Ze is extravert, spontaan en welbespraakt, maar dat is slechts een sociale façade”

“Oh shit, shit. Den Andy is hier terug”, Kristel ‘Appeltje’ Appelt is hysterisch aan de lijn met de dienst 101. De operator weet niet wat hij hoort: “Andy? Dat kan niet”, want Andy ligt half dood op de grond en wordt op dat moment bijgestaan door hulpverleners. Kort voordien poseerde ‘Appeltje’ — later bekend als de ‘helikopterbruid’ — nog met

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. “Netanyahu steunt Amerikaans plan voor staakt-het-vuren. Het is de plicht van Hamas om hetzelfde te doen”, zegt Blinken

De extremistische Palestijnse organisatie Hamas beschuldigt de Israëlische premier Benjamin Netanyahu ervan een akkoord voor een staakt-het-vuren in de weg te staan. “We houden Benjamin Netanyahu volledig verantwoordelijk voor de mislukking van de inspanningen van de bemiddelaars”, aldus Hamas in een persbericht. Na zijn bezoek aan Netanyahu zegt de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken nochtans dat de Israëlische premier het

Lees meer »

Rik Van Linden eregast op de Omloop van de Grensstreek in Wervik

De interclub Omloop van de Grensstreek was traditioneel de sportieve afsluiter van de Omloop van de Grensstreek, met start en aankomst in Wervik. Eregast was ex-prof Rik Van Linden (75) uit Wilrijk. In 1969 veroverde de veelwinnaar de bloemen in Gent-Wervik, de voorloper van Omloop van de Grensstreek.
The post Rik Van Linden eregast op de Omloop van de

Lees meer »

Man riskeert jaar cel voor herhaaldelijk partnergeweld: “Door mijn verblijf in cel moest ons huwelijk uitgesteld worden”

“Ik zie mijn vrouw en de kinderen graag en zij mij. In de cel heb ik beseft dat ik hen mis en bij hen wil zijn.” Een 39-jarige man uit Bissegem (Kortrijk) die terecht stond voor herhaaldelijk partnergeweld vroeg de rechter zo snel mogelijk de cel onder voorwaarden te mogen verlaten. “Ons huwelijk in juli moest zelfs uitgesteld worden door

Lees meer »

Luc Bellings tipt deze dame blanche aan de kust: “Eén van de lekkerste chocoladesauzen die ik al in mijn leven kreeg voorgeschoteld”

Bestaat er na deze week vol tropische temperaturen een gepaster dessert dan een dame blanche? En dus lepelde Luc Bellings tussen Knokke en De Panne vijf coupes van de onvervalste klassieker leeg: “Ik moet me inhouden of ik drink dat kopje chocoladesaus meteen helemaal leeg.” Al bleek de zoektocht naar de perfecte dame blanche iets moeilijker dan verhoopt.

Lees meer »

Gaan Roglic en co zich dit beklagen? O’Connor slaat dubbelslag in Vuelta: Australiër pakt dagzege én rood met ruime voorsprong

Ben O’Connor (Decathlon AG2R La Mondiale) heeft de zesde etappe gewonnen én is de nieuwe leider in de Vuelta. De Australische vluchter snelde na een pittige overgangsit naar de zege in Yunquera én heeft ook een stevige bonus beet in de stand (4’51” op eerste achtervolger Primoz Roglic). O’Connor werd eerder dit jaar nog vierde in de Giro, hebben de

Lees meer »

Hier vergaap je je op hoog niveau

West-Vlaanderen vanuit de lucht bewonderen, zonder dat je daarvoor in een vliegtuig of helikopter moet stappen? Dankzij het project ‘Horizon 2025’ kan dat ondertussen al vanop 17 bijzondere uitkijkpunten in West-Vlaanderen. Vanop kerken, watertorens en sinds deze week ook een belfort.
The post Hier vergaap je je op hoog niveau appeared first on KW.be.

Lees meer »