Vier doden bij schietpartij op verjaardagsfeest in Frankrijk

In Frankrijk zijn zaterdagavond vier doden gevallen bij een schietpartij tijdens een verjaardagsfeest. Dat zegt de lokale prefectuur.

 

Meer krantenkoppen in België

Julie Vanloo en Washington Mystics hervatten competitie met nederlaag bij Minnesota Lynx

Julie Vanloo en de Washington Mystics hebben donderdag (lokale tijd) de WNBA, de Noord-Amerikaanse basketbalcompetitie voor vrouwen, na de Olympische Spelen in Parijs hervat met een nederlaag. Op bezoek bij Minnesota Lynx verloren de Mystics met 79-68.
The post Julie Vanloo en Washington Mystics hervatten competitie met nederlaag bij Minnesota Lynx appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrouw riskeert tot 20 jaar gevangenis voor poging tot diefstal van Elvis Presleys landgoed Graceland

Een Amerikaanse vrouw is vrijdag aangeklaagd voor poging tot oplichting van de familie van Elvis Presley. Volgens het Amerikaanse ministerie van Justitie probeerde de 53-jarige gearresteerde vrouw de eigendomsrechten te stelen van Graceland, het wereldberoemde voormalige verblijf van de ‘King’ in Memphis, Tennessee. Ze riskeert een gevangenisstraf van twee tot twintig jaar.

Lees meer »

Niels Destadsbader wil burgemeester van Deerlijk worden: “Ik sta graag tussen de mensen”

Niels Destadsbader (35) is al presentator, acteur en zanger. Maar straks ook… burgemeester? In het Radio 1-programma ‘De Zomer van’ liet hij vallen dat hij ooit burgervader van Deerlijk wil worden. “Ik zou veel zorg dragen voor de mensen en alles wat belangrijk is binnen onze gemeente.”
The post Niels Destadsbader wil burgemeester van Deerlijk worden: “Ik sta graag

Lees meer »

Arno is de eerste Belg die legendarische Zweedse uithoudingsrace tot goed einde brengt: “Ik kan amper nog stappen”

Wommelgem heeft er een held bij. Door te finishen binnen de vooropgestelde tijd van de loopproef over ruim 90 kilometer mag Arno Aerden (29) zich als enige Belg een ‘Vasachamp’ noemen. “Ik moest er eerder dit jaar ook al negentig kilometer voor langlaufen en mountainbiken. Maar de vlag van Wommelgem heeft me extra krachten gegeven”, aldus een vermoeide Arno vanuit

Lees meer »

Tielt Classics Tour straks aan achtste editie toe

Op zondag 1 september staat de achtste editie van de Tielt Classics Tour gepland. De oldtimerrit is sinds 2016 een vaste waarde voor Tieltse oldtimerliefhebbers.
The post Tielt Classics Tour straks aan achtste editie toe appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vader van topvoetballer Lamine Yamal laat van zich horen nadat hij werd neergestoken

Mounir Nasraoui, de vader van Barcelona-voetballer Lamine Yamal, is woensdagavond neergestoken in Spanje. Dat melden verschillende Spaanse media. De 35-jarige man is buiten levensgevaar, maar moet nog enkele dagen in het ziekenhuis blijven. Via Instagram liet Nasraoui weten dat hij aan de beterhand is. De politie arresteerde al snel drie verdachten. Donderdagochtend is ook een vierde persoon opgepakt.

Lees meer »

BK strandbloemen maken aan de gang in Knokke Zoute

Op het Albertstrand in Knokke Zoute heeft deze namiddag het Zoute Beach Flower Festival plaats. Het initiatief, een organisatie van Compagnie Het Zoute, fungeert als het Belgisch Kampioenschap strandbloemen maken en wordt voor het twee jaar op rij georganiseerd. Er kwamen alvast heel wat kinderen en (groot)ouders opdagen op het zonnige strand.
The post BK strandbloemen maken aan de

Lees meer »

Opnieuw een ‘Gordellied’ door anderstalig koor uit Vlaamse Rand

Na jaren zonder is er opnieuw een Gordellied. Deze keer niet gezongen door een bekende Vlaamse artiest maar door een koor. 30 jaar lang waren de Gordelliedjes grote hits om het wandel- en fietsevenement in de Vlaamse Rand te promoten. Artiesten als Clouseau, Will Tura en K3 hebben een Gordellied gemaakt. Een anderstalig koor laat nu horen hoe goed ze

Lees meer »