Twee motorrijders gewond na knal tegen auto: een met MUG heli naar ziekenhuis

Twee motorrijders raakten zondagochtend tijdens een rondrit gewond na een verkeersongeval in Koekelare. Ze knalden in de flank van een auto die uit een zijstraat kwam. Een van de motorrijders kwam op de motorkap van de auto terecht. Een 56-jarige man werd door de MUG heli naar het ziekenhuis gebracht.

 

Meer krantenkoppen in België

Na besmettingen gaat Kazou op zoek naar alternatief voor laatste kamp in Platja d’Aro

Kazou, de jeugddienst van de Christelijke Mutualiteit (CM), gaat op zoek naar een alternatief voor het kamp dat later deze week van start gaat in Platja d’Aro, aan de Spaanse Costa Brava. De beslissing is genomen nadat er verschillende besmettingen plaatsvonden op diezelfde kampplaats en de resultaten van de virusstalen tot donderdag op zich laten wachten. Dat meldt een woordvoerder

Lees meer »

WhatsAppgegevens van 3,2 miljoen Belgen te koop op dark web

Cybercriminelen bieden gegevens aan van 3,2 miljoen Belgische WhatsAppgebruikers. Op een forum op het dark web zijn telefoonnummers en gebruikersnamen te koop, zo is te lezen in een waarschuwing op de overheidswebsite Safeonweb.be. Een deskundige zegt tegen ‘De Morgen’ dat er geen sprake is van een hack, maar dat de gegevens zijn gelekt.

Lees meer »

Ontwikkelaar dient nieuwe aanvraag in voor bouw van 45 vakantiewoningen in Koksijde

Er is een nieuwe ontwikkeling in het dossier rond de herbestemming van de site CamperDuin in Koksijde. Nadat de aanvraag voor een omgevingsvergunning voor het omvormen van de camping tot een vakantiepark was geweigerd, is er nu een nieuwe aanvraag ingediend.
The post Ontwikkelaar dient nieuwe aanvraag in voor bouw van 45 vakantiewoningen in Koksijde appeared first on KW.be.

Lees meer »

Club Brugge verhuurt Philip Zinckernagel aan het Noorse Bodo/Glimt

Philip Zinckernagel verlaat Club Brugge en keert op uitleenbasis terug naar FK Bodo/Glimt, zo bevestigde de regerende Belgische landskampioen zaterdagavond via zijn website. De Deense middenvelder was tussen maart 2018 en januari 2021 al een tijdje actief bij de Noorse topclub.
The post Club Brugge verhuurt Philip Zinckernagel aan het Noorse Bodo/Glimt appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Vergelijk me niet met Kopecky”: ex-profwielrenster Patsy Maegerman (52) behaalde 30 jaar geleden zilver op WK

Vandaag is het dag op dag 30 jaar geleden dat Patsy Maegerman (52) uit Ichtegem een zilveren medaille behaalde op het WK wielrennen op de weg. “Ik word daar nog geregeld aan herinnerd”, aldus de ingeweken Oost-Vlaamse, die getrouwd is met ex-profvoetballer Christophe Lauwers.
The post “Vergelijk me niet met Kopecky”: ex-profwielrenster Patsy Maegerman (52) behaalde 30 jaar geleden

Lees meer »

“Ik dacht dat ik aan het dromen was”: jonge Belg Mbangula (20) siert de Italiaanse covers na memorabel debuut voor Juventus

Wat een entree. Jonge Duivel Samuel Mbangula (20) fleurde zijn basisdebuut bij Juventus op met een fraai doelpunt en een assist. De eerste Belgische doelpuntenmaker ooit voor Juve. Hij zette de Oude Dame op weg naar de eerste overwinning van het seizoen, kreeg achteraf lof van trainer Thiago Motta én siert vandaag de covers van de grote Italiaanse sportkranten.

Lees meer »