Trump voelde hoe zijn oor werd doorboord door kogel: “Ik wist meteen dat er iets mis was”

Donald Trump heeft een verklaring gepubliceerd op Truth Social. In de post op zijn socialemediasite bedankte hij de Secret Service en wetshandhavers voor hun “snelle reactie”.

 

Meer krantenkoppen in België

#iedereenwestvlaming

De grote vakantie duurt nog een goeie week. Voor sommigen is dat duidelijk niet te vroeg.
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

20 Antwerpse jongeren ziek op kamp van Kazou in Spaanse Platja d’Aro: “Last van maag en darmen”

20 Antwerpse jongeren en een monitor zijn ziek geworden op een Kazou-kamp in Platja d’Aro in Spanje. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en Kazou bevestigt het nieuws. De 15 à 16-jarigen hebben last van een maag-darminfectie. "Vandaag komt een speciaal virusteam ter plaatse", zegt Lieselotte Vleminckx van Kazou. Eerder werden ook Limburgse jongeren ziek op dezelfde kampplaats.

Lees meer »

Günther Neefs scoort met een ‘Zomerse Dag’: “Die Zomerhit-nominatie is een mooie opsteker, net als die ‘Tien om te Zien’-doortocht met mijn volgende single”

Het is een mooie zomer voor Günther Neefs, want zijn single ‘Zomerse Dag’ blijft maar stijgen in de Vlaamse hitparade. Voor die song werkte hij samen met producer Yannic Fonderie en Belinda Meuldijk (Rob de Nijs). “Dit liedje doet mij terugdenken aan de tijd dat we met de kinderen in de zomermaanden naar zee gingen. Dertig jaar lang brachten we

Lees meer »

Koninklijke privéjet doet al zeker zes vluchten voor twee ontmoetingen met De Wever: “En dat terwijl iedereen vliegschaamte wordt aangepraat”

Vandaag, donderdag, vliegt de koning vanuit zijn buitenverblijf in Frankrijk opnieuw naar huis voor een afspraak met formateur De Wever. Het is een drukke pendelperiode voor Filip: in drie dagen tijd zal de Falcon 7X van Defensie minstens zes keer gevlogen hebben. Om één man twee keer naar een vergadering te brengen. Is dat wel nodig?

Lees meer »

Nieuwe stadionovereenkomst trapt samenwerking tussen Diksmuide en Oostende écht op gang

De volgende stap is gezet in de samenwerking met KV Diksmuide Oostende (KVDO). De nieuwe ploeg krijgt een zogenaamde ‘bezetting ter bede’ – een notariële term die een huur impliceert – van het stadion en het trainingscentrum. De subsidieovereenkomst met vzw KV Oostende wordt stopgezet en het daarvoor voorziene budget wordt geïnvesteerd in KVDO.
The post Nieuwe stadionovereenkomst trapt

Lees meer »

Ruim 370 Franstalige scholen bannen smartphone

De 373 scholen van het netwerk Wallonie-Bruxelles Enseignement (WBE) verbieden het gebruik van smartphones vanaf het begin van het nieuwe schooljaar. In de loop van het jaar zal er een verbod gelden in kleuter-, basis- en middelbare scholen, melden enkele kranten donderdag.

Lees meer »

Radio Mano Sport van Kartje Kilo is opnieuw dé festivalopener van Pukkelpop: “Hier moeten we ons nog bewijzen”

Wie het festivalterrein van Pukkelpop betreedt, doet dit onder luid en duidelijk commentaar van de sportcommentatoren Martial en Noël. Zij maken samen met de festivalgangers Radio Mano Sport, dat is het concept van het Ieperse straattheaterduo Johan Feys en Wouter Sinaeve, ondertussen bij iedere West-Vlaming gekend als Kartje Kilo. “Op het einde van onze act bouwen we hier altijd met

Lees meer »

Acteur en regisseur Tom Ternest blaast Gouden Boomstoet in Brugge nieuw leven in: “Ergens in mij zit er een halve priester”

Als acteur zagen we hem al in onder meer Chantal, Nonkels, Blackout en Albatros. Tom Ternest speelt niet alleen, maar schrijft, coacht en regisseert ook dat het een lieve lust is. Zo zet hij dezer dagen zijn schouders onder de befaamde Gouden Boomstoet in Brugge én werkt hij aan een nieuw stuk voor Het Eenzame Westen.
The post Acteur

Lees meer »