Trump gewond bij aanslag tijdens campagnebijeenkomst, schutter en toeschouwer overleden

Donald Trump is met bloed aan zijn oor van het podium geëvacueerd nadat er schoten werden gelost op een campagnebijeenkomst in Pennsylvania. De Republikeinse presidentskandidaat hief zijn vuist omhoog terwijl hij in veiligheid werd gebracht. Zowel de schutter als een toeschouwer is overleden, twee andere toeschouwers raakten zwaargewond.

 

Meer krantenkoppen in België

WhatsAppgegevens van 3,2 miljoen Belgen te koop op dark web: met deze tip loopt u zo weinig mogelijk risico

Cybercriminelen bieden gegevens aan van 3,2 miljoen Belgische WhatsAppgebruikers. Op een forum op het dark web zijn telefoonnummers en gebruikersnamen te koop, zo is te lezen in een waarschuwing op de overheidswebsite Safeonweb.be. Cyberveiligheidsdeskundige Inti De Ceukelaire zegt tegen ‘De Morgen’ dat er geen sprake is van een hack, maar dat de gegevens gelekt zijn. Hij geeft meteen ook een

Lees meer »

Shortersprooi Alfen legt examen af

20:39 Alfen, het meest geshorte aandeel van de Nederlandse beurs, publiceert woensdagavond kwartaalcijfers. Het bedrijf heeft een stevige opsteker nodig om het beleggersvertrouwen te herstellen.

Lees meer »

Voormalig directeur gevangenis Hasselt pleit voor gebruik van smartphones door gevangenen: “Om vervreemding tegen te gaan”

Het gevangeniswezen gaat nieuwe scanners aankopen om actieve gsm’s te kunnen weren uit de gevangenis, maar de voormalige directeur van de gevangenis in Hasselt vindt dat geen goed idee. Hij pleit net voor het invoeren van smartphones voor gedetineerden, om te voorkomen dat ze die via het illegale circuit binnensmokkelen én om niet te vervreemden van de buitenwereld.

Lees meer »

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Israël haalt lichamen van zes overleden gijzelaars terug uit Gaza – Hamas herhaalt “alleen voorstel van Biden van mei” te accepteren

Hamas-woordvoerder Osama Hamdan heeft het standpunt van de extremistische Palestijnse beweging herhaald dat ze alleen akkoord gaat met het voorstel voor staakt-het-vuren dat de Amerikaanse president Joe Biden op 31 mei presenteerde. Daarmee reageerde hij op opmerkingen van de Amerikaanse buitenlandminister Antony Blinken, die Hamas gisteren aanspoorde een nieuw voorstel voor een wapenstilstand te accepteren, omdat ook de Israëlische premier

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Wout Van Aert liet al mooie dingen zien na zijn val eerder dit jaar. Maar in de Vuelta mocht hij eindelijk nog eens het zegegebaar maken!
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Laura (29) neemt verfrissende duik op een rustige, afgelegen plek, maar die rust wordt al snel verstoord (door een legeroefening)

Wat een heerlijk zwempartijtje in de natuur moest worden, is iets anders uitgedraaid voor de Welshe Laura (29). Ze trok vol verwachting naar het Brecon Beacons National Park en vond er een prachtige natuurlijke poel om een plonsje in te wagen. Haar rust werd echter al snel verstoord door … enkele soldaten. “Het was wel een beetje awkward,”zegt Laura, “het

Lees meer »