Sportief Meetjesland rouwt om voetbalcoach Nico Van De Geuchte (45)

Voetbalminnend Meetjesland was vorige week in shock toen bekend raakte dat Nico Van de Geuchte (45) plotseling was overleden.

Toen Nico op zaterdag 6 juli samen met zijn echtgenote zijn dochter ging ophalen op het terrein achter het Sint Annapark raakte hij in hun auto onwel. Ondanks de snelle tussenkomst van de hulpdiensten kon er voor Nico geen hulp meer baten.

Naast zijn gezin was voetbal het belangrijkste in het leven van Nico. Hij was bij zowat alle ploegen in de regio actief als speler, coach of bestuurslid. Hij was een stille kracht waarop de ploegen konden rekenen.

In Kleit (Maldegem) was hij de laatste jaren naast bestuurslid en Jeugdcoördinator ook medeorganisator van het jaarlijks groot internationaal Jeugdtornooi. Hij was er volgens een aangeslagen Carlos Van Hulle, voorzitter van FC Kleit, trots op dat de werkgroep binnen de ploeg er de afgelopen jaren is in geslaagd om jeugdploegen van grote internationale ploegen naar Kleit te krijgen.

Hij had nog zoveel sportieve plannen, maar het lot heeft er anders over beslist. Afgelopen zaterdag namen zijn familie en vele vrienden afscheid van Nico.

(LV)

The post Sportief Meetjesland rouwt om voetbalcoach Nico Van De Geuchte (45) is provided by KW.be.

 

Meer krantenkoppen in België

“Hij heeft dag per dag moeten overleven”: coach van Jannik Sinner verdedigt zijn “doodeerlijke” pupil in dopingzaak

Spreken deed Jannik Sinner (23) sinds het losbarsten van de dopingaffaire rond hem nog niet. “Hij is fysiek en mentaal helemaal uitgeput door de zaak”, zegt zijn coach Darren Cahill (58). De Australiër neemt het bij ESPN op voor Sinner, die “ziek” zou zijn van de situatie, en weerlegt ook de kritiek als zou de Italiaan als nummer één van

Lees meer »

“Rommelmarkt blijft topper”: drie rijkgevulde kermisdagen in Loppem

Het Feestcomité Loppem en de Loppemse Commerçanten pakken van vrijdag 23 tot en met zondag 25 augustus opnieuw uit met een bruisende driedaagse kermis. Sportieve vaste waarden zijn de Kermisworp en -loop. Ontdekken kan op de avondmarkt en uitgestrekte rommelmarkt. Een weekend van terrasjes en amusement én Pier Pette.
The post “Rommelmarkt blijft topper”: drie rijkgevulde kermisdagen in Loppem

Lees meer »

Lier zoekt rijbuddy’s om kwetsbare jongeren te leren autorijden

De stad Lier zoekt rijbuddy’s, dat zijn mensen die kwetsbare jongeren willen helpen om te leren autorijden. Een rijbewijs is een belangrijke troef tijdens sollicitaties, maar voor de jongeren zijn gewone rijlessen vaak onbetaalbaar. Als rijbuddy krijg je een auto ter beschikking en hoef je alleen een korte opleiding te volgen.

Lees meer »

Stijlvol ontspannen: waar Lauren Bacall, Brigitte Bardot en andere sterren vakantie vierden in hun gouden jaren

Deze vakantieplekken zijn meer dan alleen bestemmingen. Ze waren toevluchtsoorden voor legendarische sterren om te ontsnappen aan de druk van het bestaan in de schijnwerpers en te genieten van momenten van rust en inspiratie. Van de serene stranden van Catalina Island over de zwoele Caraïben tot de luxe van Monaco, volgens ‘Primo’ dragen deze locaties nog steeds de herinneringen aan

Lees meer »

Nieuwe sportvloer Kuurnse sporthal feestelijk geopend

De gemeente Kuurne heeft de zomersluiting van haar sporthal benut om de verouderde sportvloer, die dringend aan vervanging toe was, te vernieuwen. Vorige week werd de oude groene vloer vervangen door een nieuwe, frisse blauwe ondergrond.
The post Nieuwe sportvloer Kuurnse sporthal feestelijk geopend appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJK. Ashton Kutcher en Mila Kunis verkennen Brits dorpje met hun gezin (en dat tot verbazing van hun fans)

Inwoners van het Britse dorpje Rickmansworth wisten heel even niet wat ze zagen. Niemand minder dan Mila Kunis en Ashton Kutcher werden namelijk gefilmd terwijl ze de zogenaamde ‘famous alleyway’, een steegje dat regelmatig als filmlocatie wordt gebruikt, aan het verkennen waren met hun kroost. Fans van het koppel deelden hun ongeloof alvast op sociale media.

Lees meer »

Kinepolis telt eerste jaarhelft ruim 15 procent minder bezoekers dan vorig jaar: “Te weinig blockbusters door Hollywoodstaking”

Kinepolis heeft de eerste helft van dit jaar ruim 15 procent minder bezoekers gehad tegenover dezelfde periode vorig jaar. Volgens de bioscoopgroep komt dat door het uitblijven van kaskrakers, wat het gevolg is van de maandenlange staking in Hollywood. "Vorig jaar hadden we blockbusters als ‘Oppenheimer’ en ‘Barbie’, zulke films bleven in de eerste helft van dit jaar uit."

Lees meer »

Ria mag zich nog een jaartje burgemeester van het Reningepad in Blankenberge noemen

Op het zevende straatfeest van de ‘Reningepadders’ in Blankenberge werd Ria Van Massenhove met 68 procent van de stemmen herverkozen als burgemeester. Die traditie bestaat sinds een vijftal jaar en zorgt steeds voor heel wat animo onder de bewoners van het Reningepad.
The post Ria mag zich nog een jaartje burgemeester van het Reningepad in Blankenberge noemen appeared first

Lees meer »

Rusland claimt grote Oekraïense drone-aanval op onder meer Moskou te hebben neergeslagen

Russische luchtverdedigingseenheden hebben vannacht 45 Oekraïense drones vernietigd, klinkt het bij het Russische ministerie van Defensie. Het Oekraïense leger heeft geen informatie gegeven. Die drones waren volgens de Russen gericht op Moskou en verschillende andere regio’s. "Dit is een van de grootste pogingen om Moskou aan te vallen met behulp van drones ooit", zegt de burgemeester van de Russische hoofdstad.

Lees meer »

Harmonieën Oeselgem en Wingene maken muziek in Plopsaland

Een aantal leden van Harmonie De Lustige Vrienden uit Oeselgem en de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia uit Wingene trok onlangs samen richting Plopsaland. Niet enkel voor een dag vol plezier, maar ook om er muziek te maken. Ze mochten er immers twee keer meelopen tijdens het evenement Festival on Wheels. De groep verzorgde er de muziek
The post Harmonieën Oeselgem

Lees meer »

Open VLD Staden stelt volledige lijst voor… zonder Francesco Vanderjeugd

In Staden heeft Open Vld zijn lijst klaar voor de gemeenteraadsverkiezingen. Politiek debutante Veronique Devreker trekt de lijst nadat burgemeester Francesco Vanderjeugd aangaf geen kandidaat meer te zullen zijn. Dit gebeurde nadat hij in het oog van de storm kwam te staan toen bleek dat hij een intiem filmpje had laten zien aan een aantal jongeren. Huidig eerste schepen Geert

Lees meer »