Schutter Trump vuurde van buiten het terrein meerdere kogels af

De verdachte van de schietpartij tijdens de campagnebijeenkomst van Donald Trump heeft van buiten het terrein meerdere kogels afgevuurd. Volgens de geheime dienst bevond hij zich op een “verhoogde positie”.

 

Meer krantenkoppen in België

Kürt Rogiers heeft in ‘Familie’ relatie met 20 jaar jongere collega: “In het echt zou ik dat vooral vermoeiend vinden”

Een nieuw tv-seizoen breekt aan voor VTM-gezicht Kürt Rogiers (53). En wat voor eentje. “Het is de laatste maanden misschien wat stiller rond mij geweest, maar daar komt heel snel verandering in”, vertelt hij fier. Maar één ding is zeker: zijn rol in ‘Familie’ blijft prioriteit. Deze nieuwe HLN Showbits zit dan ook vol teasers naar het nieuwe seizoen, dat

Lees meer »

Vliegtuig dat al 8 jaar op luchthaven van Zaventem stond te verkommeren, is eindelijk volledig ontmanteld: “De cockpit gaat naar de speciale eenheden”

De groen-witte Boeing van het vroegere Equatorial Congo Airlines (ECAir), die al sinds 2016 geblokkeerd stond op het tarmac van Brussels Airport, is de voorbije weken helemaal ontmanteld. Het toestel was jarenlang een blikvanger voor automobilisten op de Mechelsesteenweg en ook vanop het nabijgelegen spottersplatform. Verschillende onderdelen krijgen een nieuw leven.

Lees meer »

Sien Cuvelier speelt zes rollen in eerste musical ‘De Klokkenluider van Notre Dame’ in Berlare: “Ik voel mij er tot op heden ‘abnormaal lekker’ bij”

Tot en met zaterdag 7 september is Sien Cuvelier te zien in het visuele musicalspektakel ‘De Klokkenluider van de Notre Dame’ aan het Donkmeer in Berlare. Voor Sien is het zijn allereerste musical, waarin hij zes verschillende rollen voor zijn rekening neemt.
The post Sien Cuvelier speelt zes rollen in eerste musical ‘De Klokkenluider van Notre Dame’ in Berlare:

Lees meer »

“De premier wil me criminaliseren”: Nigel Farage geen voorstander van mogelijk Brits rookverbod, parlementslid bekritiseert aan de hand van Holocaustgedicht

De Britse regering zou van plan zijn om roken te verbieden voor wie bij restaurants, cafés of parken staat. De mogelijke maatregel kan op weinig steun rekenen van de Britse horeca of de rechtse politicus Nigel Farage: “Het gevaar is dat ze roken bijna onmogelijk maken.” Ook een Conservatief oppositielid toont zich geen voorstander, maar doet dat aan de hand

Lees meer »

Youro Trip brengt showski-spektakel

Tijdens het weekend van 6, 7 en 8 september organiseert vzw H2O Show Productions, in samenwerking met het West-Vlaams Showteam voor het eerst de Youro Trip in België. Dit evenement op het Klein Strand in Jabbeke is een primeur en heeft als doel het niveau van showskiën in Europa te verhogen.
The post Youro Trip brengt showski-spektakel appeared first

Lees meer »

EXCLUSIEF. Dit is de man die miljoenen verdient aan de schoollaptop van uw kind

Wanneer je kind maandag met een laptop naar school vertrekt, is de kans één op de twee dat die van deze man komt. Ex-politicus Arne Vandendriessche (41) zag met zijn bedrijf Signpost een unieke kans toen onderwijsminister Ben Weyts (N-VA) ieder kind een schoolcomputer wilde geven. Onze onderzoekscel sprak met de CEO die in geen tijd 300.000 laptops aan scholen

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Door het lerarentekort zijn er in veel scholen nog mensen tekort. Soms enkele, soms meer…
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »