Prinses Kate krijgt staande ovatie bij aankomst in Wimbledon voor mannenfinale

Kate Middleton, die al haar koninklijke taken heeft opgeschort omdat ze een kankerbehandeling ondergaat, kreeg een staande ovatie toen ze plaatsnam op de eretribune in Wimbledon. Samen met haar dochter Charlotte zal ze de mannenfinale tussen Carlos Alcaraz en Novak Djokovic bijwonen.

 

Meer krantenkoppen in België

Jelle van Dael gaat samen met ex op reis: “De vader van mijn zoon is nog altijd een goede kameraad”

Ze doet het niet meer met Lasgo, maar wel solo. Jelle van Dael (34) lanceert vandaag terug nieuwe muziek: ‘Just to be Loved’. Ze breekt hiermee definitief met haar danceverleden en neemt zo zelf de creatieve touwtjes in handen. “Een veel fijner proces”, aldus de zangeres. Een frisse wind dus in haar professionele leven, maar ook in haar privéleven gaat

Lees meer »

La Route des Géants loopt over Kemmelberg

Met start op de Grote Markt en aankomst in de Rijselstraat valt zondag 25 augustus vanaf 13.30 uur het doek over het internationale Ieperse wielerseizoen. La Route des Géants, een UCI-wedstrijd voor junioren, telt drie doortochten op de Kemmelberg.
The post La Route des Géants loopt over Kemmelberg appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Papa kent mijn naam niet meer”: Elke (16) herademt op kamp voor kinderen met ouders die jongdementie hebben

Elke uit ’s Gravenwezel was één van de deelnemers van het zomerkamp dat de Alzheimer Liga Vlaanderen in Houthulst organiseerde. Ze was amper vier jaar toen bij haar papa jongdementie werd vastgesteld. Vandaag bezoekt Elke hem wekelijks in het woonzorgcentrum. “Bij de minste herinnering ben ik al blij, maar mijn naam kent papa niet meer.”
The post “Papa kent

Lees meer »

Zillebeke sluit zomervakantie af met kermis: vier dagen feest vol ambiance

Eind augustus zorgen de Zillebeekse Dorpsraad, het Sint-Maartenscomité en de Sint-Pietersvrienden voor een gevarieerd kermisprogramma. Alles vindt plaats tussen vrijdag 23 en maandag 26 augustus in oc In ‘t Riet en op de parking.
The post Zillebeke sluit zomervakantie af met kermis: vier dagen feest vol ambiance appeared first on KW.be.

Lees meer »

Siegfried Van Reeth (N-VA) stapt over naar Vlaams Belang: “Als echte rechtse flamingant voel ik me hier beter thuis”

De Damse boekhandelaar Siegfried Van Reeth verruilt zijn engagement binnen N-VA Damme voor een plaats als bestuurslid bij Vlaams Belang. “Als echte rechtse flamingant voel ik me hier beter thuis”, zegt Siegfried, die ook zelf op de lijst zal staan bij de gemeenteraadsverkiezingen.
The post Siegfried Van Reeth (N-VA) stapt over naar Vlaams Belang: “Als echte rechtse flamingant voel

Lees meer »

Laura (29) neemt verfrissende duik op een rustige, afgelegen plek, maar die rust wordt al snel verstoord (door een legeroefening)

Wat een heerlijk zwempartijtje in de natuur moest worden, is iets anders uitgedraaid voor de Welshe Laura (29). Ze trok vol verwachting naar het Brecon Beacons National Park en vond er een prachtige natuurlijke poel om een plonsje in te wagen. Haar rust werd echter al snel verstoord door … enkele soldaten. “Het was wel een beetje awkward,”zegt Laura, “het

Lees meer »

Akkoord voor nieuw maar duurder zwembad: “Dit neemt alle zuurstof weg voor broodnodige toekomstige projecten”

Het Iepers stadsbestuur heeft een akkoord voor de bouw van een nieuw zwembad, dat miljoenen euro duurder wordt dan de eerste raming. En die kostprijs kan nog oplopen tijdens de bouw. “Maar wat is het alternatief?”
The post Akkoord voor nieuw maar duurder zwembad: “Dit neemt alle zuurstof weg voor broodnodige toekomstige projecten” appeared first on KW.be.

Lees meer »