Politie legt raveparty stil in As: 250 feestvierders naar huis vertrokken

In de Ambachtslaan in As heeft politie Carma zondagnamiddag een raveparty stilgelegd. Het privéfeest dat vrijdagavond begon, was uit de hand gelopen doordat er ook feestvierders zonder uitnodiging bleven toestromen. Dit evenement met 250 gasten, die drugs en alcohol gebruikten, zorgde voor overlast in de buurt.

 

Meer krantenkoppen in België

Mysteries van Vlaanderen: Wat zijn die vreemde voorwerpen die metaaldetectoristen zo veel vinden in Vlaanderen?

In zowat heel Vlaanderen vinden metaaldetectoristen en hobby-archeologen om de haverklap een klein, metalen voorwerp met 2 ogen. Niemand weet wat het is of waarvoor het dient. Hobby-archeologen noemen de voorwerpen ufo’s: Unidentified Found Objects. “Het is echt iets merkwaardig. Hoe kan het gebeuren dat een object zoveel gemaakt wordt en dat we doorheen de tijd gewoon vergeten zijn wat

Lees meer »

Oostends burgemeester Tommelein boos na zoekactie naar vermiste man die trein naar huis bleek genomen te hebben: “Wanneer gaan mensen twee keer nadenken bij hun daden?”

Een 41-jarige man raakte zondagavond vermist op het strand waarna een reddingsactie werd opgezet, maar uiteindelijk bleek de man doodleuk de trein naar huis genomen te hebben. “Zo’n reddingsoperatie heeft impact op de hele stad, zeker gezien de recente gebeurtenissen waarbij twee tieners verdronken in zee”, klinkt het bij een boze Tommelein.

Lees meer »

Amerikaanse talkshowpionier Phil Donahue (88) overleden

De bekende Amerikaanse talkshowhost Phil Donahue is op 88-jarige leeftijd overleden. Dat meldt zijn familie aan het programma ‘Today’ van NBC. De televisiester was een echte trendsetter op vlak van talkshows en werd populair als presentator van ‘The Phil Donahue Show’.

Lees meer »

EXCLUSIEF. Get Ready!-zanger Jimmy Samijn lijdt aan ziekte van Dupuytren: “Dansen versnelt het proces”

“Ik heb slapeloze nachten door de pijn.” Get Ready!-zanger Jimmy Samijn (bijna 50) kampt al jaren met de ziekte van Dupuytren, een ongeneeslijke aandoening waarbij zijn vingers scheef groeien. Het einde van de populaire boysband komt voor hem dan ook als geroepen. Of hij na zijn muzikale carrière kan rentenieren en of hij vreest voor het zwarte gat, vertelt hij

Lees meer »

Moderne vakantiewoning midden in de Stadense velden opent de deuren: “Het zicht is een absolute troef”

Op de flanken van de Stadenberg kan je sinds kort ‘De Foncier’ vinden. Het gaat om een nieuwbouw vakantiewoning met ruimte voor maar liefst twintig personen. De benedenverdieping beschikt over zeven slaapkamers en zeven badkamers, terwijl de leefruimte en het ruime terras zich boven bevinden. “Een bewuste keuze”, aldus eigenaar Ward Vanacker.
The post Moderne vakantiewoning midden in de

Lees meer »

‘No Balls No Petanque’ viert jubileumeditie

Een zes man sterke vriendengroep richt op 1 september in het Dermautpark de vijfde editie van het petanquetornooi ‘No Balls No Petanque’ in. De wedstrijd voor teams van maximum drie man kan op heel wat belangstelling rekenen. Het maximum aantal inschrijvingen is nu al bereikt. Ter gelegenheid van de jubileumeditie kunnen de deelnemers genieten van een wijntje tijdens het spelen.<br

Lees meer »

Romain Maes (88), die 62 jaar koster was op de Sint-Tilloparochie, overleden

Woensdagmorgen 21 augustus is Romain Maes overleden in WZC De Plataan waar hij verbleef. De man was maar liefst 62 jaar koster op de Sint-Tilloparochie en was ook het levend geheugen van de kerkgemeenschap. Van Romain wordt dinsdag 27 augustus om 10 uur afscheid genomen in zijn Sint-Tillokerk.
The post Romain Maes (88), die 62 jaar koster was op

Lees meer »

KIJK. Fred Again.. begint rustig aan z’n dj-set op Pukkelpop

Hij liet Kiewit tot het einde van deze eerste festivaldag wachten op z’n komst, maar Pukkelpop had duidelijk zin in Fred Again.. en z’n beats. Al moest het aanwezige publiek wel nog even wachten op het gebeuk, aangezien de Brit z’n set op een eerder rustige manier inzette. Iets dat – eerlijk is eerlijk – een kwartier later niet meer

Lees meer »