Pogacar zet Vingegaard op zijn nummer op Plateau de Beille, Evenepoel derde

 

De eindzege van de Tour de France lijkt Tadej Pogacar niet meer te kunnen ontsnappen. In de koninginnenrit bleek de Sloveen duidelijk de sterkste. Jonas Vingegaard probeerde wel, maar kreeg meer dan een minuut aan de broek. Remco Evenepoel reed een sterke slotklim en finishte als derde.

 

Meer krantenkoppen in België

Lichaam aangespoeld op strand in Blankberge

Dinsdagochtend is op het strand van Blankenberge een lichaam aangespoeld, ter hoogte van Karma Beach Bar. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en bevestigt ook de politie.
The post Lichaam aangespoeld op strand in Blankberge appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Deze baby’s krijgen geen knuffels of liefde en dat is schrijnend”: pleegouder Ingrid (54) start hartverwarmend initiatief op

“Baby’s die afkicken van alcohol of drugs liggen helemaal alleen te verkommeren in het ziekenhuis.” Pleegouder en voorzitter van het pleegouderforum Ingrid Geudens (54) start het platform ‘Knuffies’ op. Vrijwilligers kunnen pasgeborenen die geen familielid hebben knuffelen. Een goed idee? “Niet zoals puppy in het asiel.”

Lees meer »

Amerikaanse talkshowpionier Phil Donahue (88) overleden

De bekende Amerikaanse talkshowhost Phil Donahue is op 88-jarige leeftijd overleden. Dat meldt zijn familie aan het programma ‘Today’ van NBC. De televisiester was een echte trendsetter op vlak van talkshows en werd populair als presentator van ‘The Phil Donahue Show’.

Lees meer »

Betonnen loper moet toegankelijkheid op Transfo-site verbeteren: “Verbinding tussen parking, gebouwen en buitenterreinen”

Binnenkort starten de werken op de Transfosite voor de aanleg van een betonnen loper. Deze moet vooral zorgen voor een betere verbinding tussen de nieuwe parking en de gebouwen. Ook wil de gemeente instappen in een Europees project waarbij heel wat subsidie zou komen voor de groenaanleg van de site.
The post Betonnen loper moet toegankelijkheid op Transfo-site verbeteren:

Lees meer »

Liefhebbersvoetbalploeg SK Marke blaast 40 kaarsjes uit: “Op naar een gouden jubileum”

Liefhebbersvoetbalploeg Sportkring Marke bestaat 40 jaar. En dat laten sportief verantwoordelijke Nico Goetbals en zijn maats niet zomaar passeren. Op zaterdag 24 augustus zet SK Marke samen met Oldschool de feestneus op om van ‘Samen 40 jaar SK’ een onvergetelijke dag te maken.
The post Liefhebbersvoetbalploeg SK Marke blaast 40 kaarsjes uit: “Op naar een gouden jubileum” appeared first

Lees meer »

Aalvlugge dribbelkont Samuel Mbangula (20, ex-Club Brugge) maakt indruk met goal en assist bij debuut voor Juventus

Een nieuw toptalent steekt zijn neus aan het venster. Bij zijn debuut voor de Italiaanse topclub Juventus was Samuel Mbangula meteen beslissend. De Brusselaar met Congolese roots bracht vijf jaar door in de jeugd van Club Brugge.
The post Aalvlugge dribbelkont Samuel Mbangula (20, ex-Club Brugge) maakt indruk met goal en assist bij debuut voor Juventus appeared first on

Lees meer »