P!nk trapt spectaculaire show in Koning Boudewijnstadion af

Zoals ze in een van haar grootste hits zingt: laat het feestje maar beginnen. En dat is net wat de Amerikaanse zangeres P!nk (44) aan het doen is in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. 

Meer krantenkoppen in België

Vermiste man in Oostende in goede gezondheid teruggevonden

In Oostende is de man gevonden die gisteravond verdween, nadat hij gaan zwemmen was in de zee. Zijn vrienden belden de hulpdiensten omdat ze hem niet meer konden vinden. Er werd de hele avond met schepen en een helikopter gezocht, maar er was geen spoor meer van de man. De man is ondertussen terecht en zou in goede gezondheid zijn.

Lees meer »

Eén speler miste twee (!) keer en beide keepers scoorden: Ajax naar play-offs na bloedstollende reeks van 34 penalty’s

Een strafschoppenreeks van meer dan 25 minuten waarin 34 elfmeters werden getrapt: je verzint het niet. Het Europa League-kwalificatieduel tussen Ajax en Panathinaikos kende een onwaarschijnlijke ontknoping. Daarin zat ook een Belgisch tintje: Mika Godts trapte twee penalty’s binnen en zorgde zo mee voor de wel heel felbevochten kwalificatie van Ajax.

Lees meer »

#iedereenwestvlaming

Partijvoorzitters Mahdi (CD&V) en Rousseau (Vooruit) gingen afgelopen weekend allebei even ontspannen op Pukkelpop. En gezien hiphopcollectief Stikstof daar optrad, bleek dat zelfs een onverwachte meevaller voor de regeringsonderhandelingen!
The post #iedereenwestvlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Brandweerman trotseert ladder boven overstroming om mensen te redden

Hevige regenval heeft zondag voor zware overstromingen gezorgd in Oxford, Connecticut. Vanuit het Brookside Inn Restaurant waren gasten geëvacueerd naar de tweede verdieping, waar de brandweer hen kwam redden. Uiteindelijk konden ze alle 19 mensen en een hond veilig uit het gebouw halen. De brandweer had daar een effectieve manier voor gevonden: zo moest iedereen via een ladder boven het

Lees meer »

“De laatste nacht heb ik op hotel geslapen”: waarom Martine écht opstapte bij Jelmont in ‘B&B zoekt lief’

Nu ook de 64-jarige Martine Verbreyt haar koffers heeft gepakt, blijft Jelmont (62) alleen achter in een lege bed and breakfast in ‘B&B zoekt lief’. De massagetherapeute heeft net als de andere kandidates geen goed woord over voor de omstreden Nederlander. “Jelmont is een psychopaat”, klinkt het, “een toxische valsaard met waanideeën.” In dit interview schetst ze een onthutsend beeld

Lees meer »

“Nog tijd om te verwijderen”: Lamine Yamal en João Félix plagen ploegmaat die foto’s deelt met nieuw lief

Droomzomer voor Fermín López (21), middenvelder van FC Barcelona. In juli EK-goud met Spanje, een maand later goud op de Olympische Spelen. Goed voor twee goals in die olympische finale tegen Frankrijk (5-3). Een ongelukkige Instagrampost afgelopen zaterdag zorgde slechts voor een kleine smet, tot jolijt van (ex-)ploegmaats Lamine Yamal, João Félix en Nico Williams toen López zich aan een

Lees meer »

Schrijver Arnon Grunberg over controversiële Brusselmans-column en ontslag bij ‘Humo’: “Laffe reactie van hoofdredactie was reden om op te stappen”

Schrijver Arnon Grunberg is uiteindelijk opgestapt als columnist bij weekblad ‘Humo’ vanwege de “laffe” reactie van de hoofdredactie op de ophefmakende column van Herman Brusselmans. Dat heeft hij vrijdag gezegd in ‘De Ochtend’ op VRT Radio 1. “Ik kan niet voor een blad schrijven waar ik geen enkel respect meer heb voor de hoofdredactie.”

Lees meer »

Politie lost resultaten van veiligheidsaanpak op Kamping Kitsch Club: “Heel vlot en zonder grote incidenten”

“Zowel bij de start, doorheen de drukke festivaldag, als bij de uittocht om middernacht, verliep deze grootschalige ordedienst voor meer dan 23.000 bezoekers heel vlot en zonder grote incidenten. Er was opnieuw een goede en efficiënte samenwerking tussen alle partners die instonden voor de voorbereiding en uitvoering van deze veiligheidsaanpak op Kamping Kitsch Club in Kortrijk”, laat de politie weten.<br

Lees meer »

Kunstenaar Koen Vanmechelen voegt Future Garden toe aan levenswerk op Labiomista: “Ecologisch lab én habitat voor bedreigde tapirs”

De kunstsite Labiomista in Genk breidt opnieuw verder uit. Dit keer met Future Garden, een nieuw ecologisch centrum en lab dat de toekomst van duurzame cultuur zou moeten inleiden. Future Garden fungeert tegelijkertijd als habitat voor 2 tapirs. De afgelopen 5 jaar is er bijna voortdurend gewerkt aan de ontwikkeling van Labiomista, het paviljoen waar kunstenaar Koen Vanmechelen naar eigen

Lees meer »

Smartphones verboden op Brusselse en Waalse scholen, Vlaanderen volgt niet

De Vlaamse onderwijsverstrekkers zijn niet te vinden voor een algemeen verbod van smartphones op scholen. Ze wijzen erop dat scholen daar zelf over moeten beslissen. 373 Franstalige scholen van het netwerk Wallonie-Bruxelles Enseignement (WBE) zullen het gebruik van smartphones vanaf het begin van het nieuwe schooljaar wel verbieden. Het verbod kadert in de strijd tegen pesten.

Lees meer »