Lotte Kopecky grijpt net naast eindzege in Giro

 

Lotte Kopecky is er niet in geslaagd de eindzege in de Giro te pakken. Ze probeerde er in de slotrit alles aan te doen, maar Longo Borghini, die een seconde voor haar stond in het algemene klassement liet zich niet verrassen.

 

Meer krantenkoppen in België

Shortersprooi Alfen legt examen af

20:39 Alfen, het meest geshorte aandeel van de Nederlandse beurs, publiceert woensdagavond kwartaalcijfers. Het bedrijf heeft een stevige opsteker nodig om het beleggersvertrouwen te herstellen.

Lees meer »

Klimmers moeten lopen voor hun leven wanneer vulkaan uitbarst

Tientallen bergbeklimmers zijn dit weekend nipt aan de dood ontsnapt tijdens de beklimming van de vulkaan Dukono op het Indonesische eiland Halmahera. De groep had net de krater bereikt toen een enorme aswolk de lucht in schoot. De klimmers, die verschillende waarschuwingen hadden genegeerd en niet op de actieve vulkaan mochten komen, begonnen snel de berghellingen af te klauteren om

Lees meer »

Supporters Patro Eisden aangevallen door Genkse harde kern: meerdere gewonden na zelfs messteken

De Maasmechelse supportersgroep Patro Fanatics is gisterenavond aangevallen toen ze met de bus terugkeerden van een uitwedstrijd tegen RWDM. Ze werden benaderd aan de parking in Eisden door een veertigtal gemaskerde mannen, allen met witte of blauwe bivakmutsen. “Dit komt duidelijk vanuit de harde kern van KRC Genk”, zeggen de supporters. Er vielen heel wat lichtgewonden én aanwezige kinderen waren

Lees meer »

CEO Sports Jesper Fredberg nu Anderlecht na bijna 500 dagen voor Europese comeback staat: “Europees voetbal zit in ons DNA”

Anderlecht reist weer door Europa. Eerste bestemming Mez?kövesd in Hongarije, waar Dinamo Minsk geen obstakel mag vormen op weg naar het hoofdtoernooi van de Europa League, daar mikt ook CEO Jesper Fredberg op. “Het deed vorig jaar pijn die andere ploegen matchen te zien spelen die je zélf wil spelen.” Hoe kijkt hij overigens naar het slot van de transferperiode?

Lees meer »