LIVE WIMBLEON. Kate Middleton ziet hoe Alcaraz meteen door de opslag van Djokovic gaat in openingsgame

Onder het goedkeurende oog van prinses Kate Middleton zijn de twee tenoren aan hun finale begonnen. Djokovic heeft meteen zijn eigen opslag moeten inleveren in de eerste game. Het staat op dit moment 2-0 voor Alcaraz. 

Meer krantenkoppen in België

“We zeggen ja tegen wonen in Tenerife”: Cynthia (59) en Natje (51) over hun avontuur nu ‘B&B Zoekt Lief’ ontknoping nadert

‘B&B Zoekt Lief’ op VTM nadert de slotweken. En dus moeten de deelnemers binnenkort een belangrijke beslissing nemen. Zo ook Bart (54), maître d’hôtel van Westhaven Bay Hotel in Tenerife. De kans dat voor Bart de liefde uit West-Vlaanderen komt, is zowaar 50 procent, want zowel Cynthia (59) als Natje (51) komen uit onze provincie, respectievelijk uit Roeselare en Izegem.

Lees meer »

Oekraïens offensief in Rusland is opsteker voor zowel burgers als soldaten: “Rusland laten merken waar zij al jaren mee moeten leven”

Heel wat Oekraïense soldaten en burgers aan de grens met de Russische regio Koersk vinden het Oekraïense offensief op Russische grondgebied een goed idee. Dat zegt NOS-journalist Christiaan Paauwe, die de regio de afgelopen dagen bezocht. Het gebied is nochtans gevaarlijker geworden, volgens hem, omdat Rusland er nu extra luchtbombardementen uitvoert. "De inwoners vinden het belangrijk dat Oekraïne eens terugslaat."

Lees meer »

Mondiale Raad en Raad voor Cultuurbeleid overhandigen memoranda aan politici van Tielt en Meulebeke

Naar aanleiding van de nakende gemeenteraadsverkiezingen hebben de Stedelijke Raad voor Cultuurbeleid en de Mondiale Raad van Tielt opnieuw een memorandum overhandigd aan verschillende vertegenwoordigers van de politieke partijen van Tielt en Meulebeke.
The post Mondiale Raad en Raad voor Cultuurbeleid overhandigen memoranda aan politici van Tielt en Meulebeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Man doodgeschoten op druk treinperron in Frankfurt

Dinsdagavond heeft een 54-jarige man een 27-jarige man koelbloedig geëxecuteerd met enkele schoten in het hoofd, midden op een perron van het drukke centraal station in Frankfurt. De Duitse politie heeft een verdachte gearresteerd. Dat melden de Duitse autoriteiten.

Lees meer »

Verenigde Staten beschuldigen Iran ervan verkiezingen te willen beïnvloeden

De Amerikaanse politie en inlichtingendiensten beschuldigen Iran ervan de verkiezingen in de VS te willen beïnvloeden. "We zijn ervan overtuigd dat de Iraniërs toegang hebben gezocht tot personen met directe toegang tot de presidentiële campagnes van beide politieke partijen, onder meer via een internetaanval op de campagne van Donald Trump", staat in een mededeling van de FBI en andere diensten.

Lees meer »

LIVE RONDE VAN POLEN. Vier vluchters krijgen weinig ruimte van peloton, krijgen we een zesde Belgische ritzege?

België boven in de Ronde van Polen. Naast drie ritzeges van een ijzersterke Thibau Nys mochten ook Tim Wellens en Tim Merlier deze week al het zegegebaar maken. Laastgenoemde hoopt ook in de slotrit aan het langste eind te trekken. Jordi Meeus en Gerben Thijssen hebben eveneens hun zinnen gezet op deze etappe. Jonas Vingegaard hoopt dan weer zijn eindzege

Lees meer »

Doodrijder van jong gezin blijft maand langer aangehouden: “Zijn spijtbesef wordt met het moment groter”

De autobestuurder die afgelopen zaterdagnacht onder invloed van alcohol een jong gezin op de E403 in Ruddervoorde van de baan maaide, blijft een maand langer in de cel. Dat besliste de Brugse raadkamer. Het verkeersongeval eiste een loodzware tol: Janick (29), Janice (30) en Maithé (8) overleden ter plaatse in het verhakkelde wrak. De 50-jarige Jurgen L. verblijft sindsdien zelf

Lees meer »

Delhaize ging 382 miljoen euro in het rood in 2023

Delhaize heeft in 2023 een nettoverlies van 382,3 miljoen euro geleden in ons land. Dat blijkt uit het jaarverslag dat vorige week gepubliceerd werd in de Balanscentrale van de Nationale Bank. Volgens het jaarverslag van Delhaize Le Lion/De Leeuw NV was er bij een omzet van 5,33 miljard euro een negatief bedrijfsresultaat van 389,2 miljoen euro, waarvan 270 miljoen euro

Lees meer »

Ajax door na doldwaze reeks van 34 penalty’s, jonge Belg Godts (19) krijgt lof nadat hij er twee scoorde: “Grote ballen getoond”

Een strafschoppenreeks van meer dan 25 minuten waarin 34 elfmeters werden getrapt: je verzint het niet. Het Europa League-kwalificatieduel tussen Ajax en Panathinaikos kende een onwaarschijnlijke ontknoping, met de Amsterdammers als winnaar. Onder meer dankzij de jonge Belg Mika Godts (19), die twee penalty’s scoorde en opvallende lof kreeg van z’n coach.

Lees meer »

TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Oppositieleider: “Israël is controle over het noorden kwijt” – Israël roept Palestijnen in deel van humanitaire zone op om Gaza te ontvluchten

Oppositieleider Yair Lapid beschuldigt de Israëlische regering ervan de controle kwijt te zijn over het noorden van Israël. Dat maakt hij kenbaar in een bericht op X. De aanklacht volgt op een nieuwe aanval van Hezbollah in het noorden van Israël, waarbij een gewonde viel. Lees de ontwikkelingen van woensdag 21 augustus hier terug.

Lees meer »