LIVE GIRO DONNE. Drie rensters nemen de vlucht, wist Kopecky één seconde achterstand op roze trui Longo Borghini uit?

Lotte Kopecky maakt nog steeds kans op de roze trui in de Giro Donne. De wereldkampioene vat de slotrit aan op één seconde van leidster Elisa Longo Borghini. Pakt onze landgenote alsnog de roze trui? Volg alle actie op de voet in onderstaande liveblog. 

Meer krantenkoppen in België

Lindsey 8 maanden na ongeval met visser Michael nog steeds op zoek naar antwoorden: “IK zoek geen schuldige, maar ik wil wel gerechtigheid”

Exact acht maanden nadat Michael Hubert door een ongeval aan boord van het vissersschip O.51 ‘Stormvogel’ om het leven kwam, blijft weduwe Lindsey (31) met nog heel veel vragen zitten. Het onderzoek loopt nog steeds. Het enige wat vaststaat is dat Michael niet meer terugkomt en net dat maakt het verlies voor Lindsey ondraaglijk. “Al denk ik soms nog steeds

Lees meer »

Vierentwintig politici werden vorig jaar bedreigd

Vierentwintig politici zijn afgelopen jaar bedreigd. Dat blijkt uit cijfers van minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) waarover ‘La Libre Belgique’ en ‘La Dernière Heure’ vandaag berichten. Verlinden wordt zelf permanent beveiligd.

Lees meer »

Kust blikt tevreden terug op verlengd weekend

De toeristische sector aan de kust is tevreden over het verlengde weekend rond 15 augustus. Dat meldt provinciebedrijf Westtoer. In totaal werden de afgelopen dagen 975.000 overnachtingen en 480.000 dagtoeristen genoteerd.
The post Kust blikt tevreden terug op verlengd weekend appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bijna 200.000 bezoekers voor Bollekesfeest in Antwerpen

Het Bollekesfeest in Antwerpen heeft dit weekend bijna 200.000 bezoekers getrokken. Dat is iets minder dan vorig jaar. Zowel op de Grote Markt als op de Groenplaats waren er gratis optredens van live artiesten en DJ’s, en kon je iets eten en drinken. Er zijn 550 vaten Bollekesvaten leeg getapt.

Lees meer »

Widar moet bergop z’n meerdere erkennen in Spanjaard Torres in Ronde van de Toekomst, maar hij wordt wel bergkoning

Ook na de vijfde dag in de Ronde van de Toekomst blijft onze landgenoot Jarno Widar tweede. De 18-jarige klimmer uit het Limburgse Wellen moest op de slotklim van eerste categorie zijn meerdere erkennen in zijn Spaanse leeftijdsgenoot Pablo Torres en staat nu 31 seconden in het krijt. Hij is voorlopig wel de bergkoning. De Ronde van de Toekomst eindigt

Lees meer »