LIVE. Explosieven gevonden in wagen en huis van schutter – Foto toont hoe kogel nipt langs Trump zoeft

Ex-president Donald Trump is met bloed aan zijn oor van het podium geëvacueerd nadat er schoten werden gelost tijdens een campagnebijeenkomst in Pennsylvania. De Republikeinse presidentskandidaat hief vlak na de moordpoging zijn vuist omhoog, toen hij in veiligheid werd gebracht. Volg hier alle ontwikkelingen rondom het schietincident. 

Meer krantenkoppen in België

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. “Oekraïense leger probeert nu ook Russische provincie Brjansk binnen te vallen”

Volgens de gouverneur van de Russische provincie Brjansk heeft het Oekraïense leger geprobeerd om de provincie (ten westen van Koersk) binnen te vallen. In de nacht van dinsdag op woensdag heeft het Russische leger dan weer elf drones neergehaald die in de richting van de Russische hoofdstad vlogen. Dat zegt de burgemeester van Moskou. “Het gaat om een van de

Lees meer »

‘Kotmadam’-actrice Helle Vanderheyden vindt opnieuw de liefde bij collega-acteur: “Jij bracht weer licht”

Helle Vanderheyden (34), bekend van haar rol als ‘Martha’ in de populaire televisieserie ‘De Kotmadam’, heeft opnieuw de liefde gevonden. De gelukkige is Daan Keisse, een musicalacteur die al meespeelde in onder andere ‘14-18′, ‘A Christmas Carol,’ en ‘Hairspray’. In die laatste productie stonden Helle en Daan al samen op het podium.

Lees meer »

Tim Debrouwer (SCT Menen): “Goede start wordt belangrijk”

Mede door de uitstekende resultaten in de voorbereiding heerste er bij de ploegvoorstelling van SCT Menen (4C) een enthousiast gevoel. De club met stamnummer 56, een van de oudste van België, verdient beter dan vierde provinciale. “Deze keer moeten we meedoen voor de prijzen”, spreekt voorzitter Patrick Soete duidelijke taal.
The post Tim Debrouwer (SCT Menen): “Goede start wordt

Lees meer »

Eén belangrijke reden waarom MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez donderdag wél overstag zou gaan

Formateur Bart De Wever (N-VA) speelt verlengingen om Vooruit en MR op één lijn te krijgen. Het schoentje knelt bij het fiscale luik van zijn sociaal-economisch basisakkoord. De aandelenbelasting, effectentaks en roerende voorheffing: nu duidelijk wordt waar precies de lasten op grote vermogens omhoog gaan, krabbelen de Franstalige liberalen terug. Toch hebben Bouchez en co er baat bij aan de

Lees meer »